Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria Laa Tirol United
Diagonal1 Tactiek smv
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 64.8
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Sindelar onderschept slim de pass. Mihliuc onderschept slim de pass. Mihliuc speelt de bal door. Lopes is nu in balbezit. Lopes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jakovina kan de bal niet met de borst controleren. Jakovina geeft een lange en hoge pass. Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Lopes heeft problemen om de bal te vangen. Lopes schiet op doel. Gusenbauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Radhuber probeert naar een medespeler te passen. Jakovina probeert de bal met de borst te controleren. Jakovina met een sublieme pass. Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciura haalt uit met een fantastische trap. Gusenbauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Plaum speelt de bal door. Basto bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Górny zijn tegenspeler op de grond. Górny krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Dütsch de bal. Zollbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollbrecht passt de bal met de wreef. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura schiet op doel. Gusenbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Zuleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Tirol United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 59%, Tirol United 41%.
Austria Laa - Tirol United 0:1

47e minuut.
Jakovina probeert naar een medespeler te passen. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes geeft de bal voor. Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes passt de bal in één keer door. Daar is Lichtenegger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura schiet op doel. Gusenbauer bokst de bal weg.

55e minuut.
Mihliuc speelt de bal door. Zollbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollbrecht geeft een hoge lob. Cieciura maakt een snoekduik en kopt de bal. Gusenbauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Tirol United 0:2

57e minuut.
Zuleta passt de bal met de wreef. Dütsch is nu in balbezit. Dütsch passt de bal met de wreef. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura draait met de bal, schiet en ... Gusenbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Miona probeert de bal met de borst te controleren. Jakovina geeft een lange en hoge pass. Zollbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollbrecht geeft een hoge lob. Cieciura maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Tirol United 0:3

71e minuut.
Bzdak geeft de bal voor. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes probeert naar een medespeler te passen. Cieciura rent richting de bal. Cieciura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Zitzlsperger komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Flohbach komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Flohbach geeft de bal voor. Radhuber met een sublieme pass. Lopes kopt de bal weg. Cieciura controleert de bal met de borst. Cieciura haalt uit met een fantastische trap. Gusenbauer bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zollbrecht geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cieciura heeft problemen om de bal te vangen. Cieciura schiet op doel. Gusenbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 64%, Tirol United 36%.
Austria Laa - Tirol United 0:3