Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights FC COX
541w Tactiek 352
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 55.6
outstanding Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Vilhena met een snelle inworp. Šurbatović rent richting de bal. Šurbatović geeft een lange en hoge pass. Daar is Pflaster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflaster schiet op doel. Mitriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Christler is nu in balbezit. Šurbatović met een sublieme pass. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster draait met de bal, schiet en ... Mitriţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - FC COX 1:0

12e minuut.
Seiberth met een sublieme pass. Šurbatović speelt de bal door. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster schiet op doel. Mitriţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła geeft een lange en hoge pass. Pflaster maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitriţă bokst de bal weg.

14e minuut.
Seiberth met de inworp. Šurbatović rent richting de bal. Šurbatović passt de bal zonder na te denken. Pflaster is nu in balbezit. Pflaster schiet op doel. Mitriţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Vilhena is nu in balbezit. Vilhena passt de bal met de wreef. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła geeft een lange en hoge pass. Pflaster springt en kopt de bal. Mitriţă bokst de bal weg.

28e minuut.
Šurbatović geeft een hoge lob. Estrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaster haalt uit met een fantastische trap. Mitriţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - FC COX 2:0

34e minuut.
Urferer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raucherbrug komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Armfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Armfelt passt de bal zonder na te denken. Fortes Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes Calvo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lombrea de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lesser verovert de bal door een tackle van achteren. Lesser speelt de bal door. Šurbatović met een sublieme pass. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster draait met de bal, schiet en ... Mitriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Fortes Calvo is nu in balbezit. Vilhena onderschept slim de pass. Jaskóła probeert naar een medespeler te passen. Pflaster is nu in balbezit. Pflaster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - FC COX 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 42%, FC COX 58%.
AFC Austrian Black Knights - FC COX 3:0

48e minuut.
Lesser geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salmenoksa met de inworp. Raucherbrug is nu in balbezit. Raucherbrug geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baron probeert naar een medespeler te passen. Šurbatović kopt de bal weg. Pflaster is nu in balbezit. Pflaster draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - FC COX 4:0

53e minuut.
Hirschberg rent richting de bal. Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak geeft de bal voor. Sriyanon geeft de bal voor. Lombrea springt en kopt de bal. Baron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Pflaster controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fröch komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Armfelt passt de bal in één keer door. Rutkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Fortes Calvo met de inworp. Duta geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Raucherbrug is nu in balbezit. Šurbatović onderschept slim de pass. Šurbatović probeert naar een medespeler te passen. Fröch heeft problemen om de bal te vangen. Fröch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Mitriţă met een harde bal richting middenveld. Vilhena kopt de bal weg. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaskóła zal de hoekschop nemen. Fröch springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Šurbatović rent richting de bal. Šurbatović geeft de bal voor. Fröch rent richting de bal. Fröch haalt uit met een fantastische trap. Mitriţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - FC COX 5:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seiberth met de inworp. Daar is Šurbatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šurbatović geeft een lange en hoge pass. Fröch maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitriţă bokst de bal weg.

85e minuut.
Vilhena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła passt de bal in één keer door. Šurbatović geeft een hoge lob. Fröch springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mitriţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Estrade de bal. Fröch onderschept slim de pass. Fröch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch haalt uit met een fantastische trap. Mitriţă probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - FC COX 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 38%, FC COX 62%.
AFC Austrian Black Knights - FC COX 6:0