Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kehrasbourg IF Jälgimäe Lõvid
PK4ADvanced Tactiek Finaal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 7
71.2 gemiddelde waardering 80
formidable Schieten incredible
formidable Passen incredible
incredible Verdedigen incredible


1e minuut.
Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu passt de bal zonder na te denken. Söderholm rent richting de bal. Vultman verovert de bal door een tackle van achteren. Vultman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Argeşeanu is nu in balbezit. Villarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Krystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultman rent richting de bal. Vultman haalt uit met een fantastische trap. Argeşeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Miloševskis passt de bal met de wreef. Argeşeanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krystek. Argeşeanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Argeşeanu kan niet meer verder spelen. Maiste komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Klungelig pakt Alevizopoulos de bal. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alevizopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alevizopoulos krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Radosz probeert de bal met de borst te controleren. Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Abel verovert de bal door een tackle van achteren. Abel probeert naar een medespeler te passen. Latinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinčić geeft een lange en hoge pass. Vultman krijgt zijn hoofd ertegen. Argeşeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Alevizopoulos kopt de bal weg. Maiste heeft problemen om de bal te vangen. Tiisväli geeft de bal voor. Vultman rent richting de bal. Vultman haalt uit met een fantastische trap. Argeşeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Tiisväli passt de bal zonder na te denken. Alevizopoulos onderschept slim de pass. Suvi rent richting de bal. Suvi schiet op doel. Argeşeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 0:1

37e minuut.
Latinčić is nu in balbezit. Latinčić passt de bal met de wreef. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 0:2

41e minuut.
Abel is nu in balbezit. Abel geeft een lange en hoge pass. Suvi kopt de bal weg. Latinčić is nu in balbezit. Latinčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kehrasbourg IF 61%, Jälgimäe Lõvid 39%.
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 0:2

46e minuut.
Primanin komt het veld opgelopen.

47e minuut.
McIntosh controleert de bal met de borst. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh verovert de bal door een tackle van achteren. McIntosh met een sublieme pass. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 0:3

50e minuut.
Buitenspel voor Latinčić. Goede buitenspelval van de verdediging. Kalde maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Abel rent richting de bal. Teever verovert de bal door een tackle van achteren. Teever haalt uit met een fantastische trap. O`Connor bokst de bal weg.

59e minuut.
Maiste passt de bal met de wreef. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Söderholm rent richting de bal. Primanin verovert de bal door een tackle van achteren. Primanin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alevizopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Primanin rent richting de bal. Primanin geeft een lange en hoge pass. Kalde onderschept slim de pass. Suvi rent richting de bal. Argeşeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suvi rent richting de bal. Suvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 0:4

60e minuut.
Verendi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Łabędzki is nu in balbezit. Suvi verovert de bal door een tackle van achteren. Söderholm verovert de bal door een tackle van achteren. Primanin verovert de bal door een tackle van achteren. Primanin schiet op doel. Argeşeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Villarraga geeft een hoge lob. Miloševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloševskis met een sublieme pass. Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 1:4

75e minuut.
Radosz probeert naar een medespeler te passen. Primanin is nu in balbezit. Krystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin is nu in balbezit. Primanin draait met de bal, schiet en ... Argeşeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Teever is nu in balbezit. Teever passt de bal in één keer door. Tarn rent richting de bal. Teever rent richting de bal. Teever schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 2:4

82e minuut.
Verendi geeft een hoge lob. Tarn rent richting de bal. Met opzet legt McIntosh zijn tegenspeler op de grond. McIntosh is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tarn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Teever rent richting de bal. Teever schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Söderholm kopt de bal weg. Krystek geeft een lange en hoge pass. Latinčić is nu in balbezit. Latinčić geeft een lange en hoge pass. Primanin springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Söderholm met de inworp. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga geeft een lange en hoge pass. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi draait met de bal, schiet en ... Argeşeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Daar is Tiisväli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiisväli passt de bal in één keer door. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi schiet op doel. Argeşeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kehrasbourg IF 57%, Jälgimäe Lõvid 43%.
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 2:5