Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Männiku Intelligents FC Preston
1807 Tactiek Sokker v2 iw
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
71.4 gemiddelde waardering 67.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Đoković speelt de bal door. Klungelig pakt Fuentes de la Roca de bal. Met opzet legt Bačinský zijn tegenspeler op de grond. Bačinský krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Melo rent richting de bal. Melo geeft een hoge lob. Földes rent richting de bal. Jourde verovert de bal door een tackle van achteren. Jourde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kersna verovert de bal door een tackle van achteren. Jourde rent richting de bal. Jourde passt de bal zonder na te denken. Melo rent richting de bal. Melo haalt uit met een fantastische trap. Pekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Dalbon passt de bal met de wreef. Malaj rent richting de bal. Labis bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj onderschept slim de pass. Malaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bačinský passt de bal met de wreef. Malaj rent richting de bal. Labis maakt een afschuwelijke overtreding. Labis krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Đoković met een sublieme pass. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Melo is nu in balbezit. Melo geeft een lange en hoge pass. Jourde springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kersna is nu in balbezit. Leht onderschept slim de pass. Leht geeft een hoge lob. Malaj is nu in balbezit. Malaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kersna passt de bal zonder na te denken. Melo rent richting de bal. Melo passt de bal met de wreef. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca schiet op doel. Pekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ruffo geeft een hoge lob. Stere heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jourde rent richting de bal. Jourde schiet op doel. Pekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Männiku Intelligents 35%, FC Preston 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Männiku Intelligents - FC Preston 0:0

47e minuut.
Malaj kopt de bal weg. Ruffo is nu in balbezit. Met opzet legt Dowgwiłło zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dowgwiłło moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dowgwiłło schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Niedźwiedzki rent richting de bal. Dalbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki geeft de bal voor. Malaj springt en kopt de bal. Tiisväli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - FC Preston 0:1

68e minuut.
Bačinský speelt de bal door. Malaj is nu in balbezit. Labis speelt de bal door. Malaj is nu in balbezit. Malaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Bačinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo rent richting de bal. Melo passt de bal met de wreef. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dalbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbon passt de bal in één keer door. Malaj rent richting de bal. Malaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - FC Preston 0:2

75e minuut.
Koitla passt de bal zonder na te denken. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo passt de bal zonder na te denken. Kersna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersna schiet op doel. Pekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Đoković passt de bal in één keer door. Kersna heeft problemen om de bal te vangen. Kersna speelt de bal door. Jourde bereikt de bal nog maar net als eerste. Jourde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Männiku Intelligents 42%, FC Preston 58%.
Männiku Intelligents - FC Preston 0:2