Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:03
  • Competitiewedstrijd: Meistriliiga
  • Stadion: 89`ers Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 51267
89`ers Rummi Olympic
Tont Tactiek Mimpossiblelow
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
66.8 gemiddelde waardering 70.1
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


9e minuut.
Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański met een sublieme pass. Chepilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepilov geeft een lange en hoge pass. Vaňous krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Szafrański kopt de bal weg. Chepilov is nu in balbezit. Chepilov speelt de bal door. Vaňous bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňous haalt uit met een fantastische trap. Habenstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Chepilov kopt de bal weg. Krępacz rent richting de bal. Krępacz speelt de bal door. Vaňous rent richting de bal. Vaňous schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vučelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučelja probeert naar een medespeler te passen. Cafourek is nu in balbezit. Cafourek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
89`ers - Rummi Olympic 0:1

30e minuut.
Valeta met een sublieme pass. Vučelja speelt de bal door. Cafourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafourek draait met de bal, schiet en ... Israelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Vučelja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vučelja passt de bal met de wreef. Szafrański verovert de bal door een tackle van achteren. Cafourek is nu in balbezit. Cafourek schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Vaňous met een sublieme pass. El-Sharnoby bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadii tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amadii krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Amadii is nu in balbezit. Vaňous is nu in balbezit. Weibel verovert de bal door een tackle van achteren. Amadii onderschept slim de pass. Amadii schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 89`ers 42%, Rummi Olympic 58%.
89`ers - Rummi Olympic 0:1

46e minuut.
Tomescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
La Torre geeft een hoge lob. Vaňous bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson begaat een overtreding. Gabríelsson krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Purrunga verovert de bal door een tackle van achteren. Purrunga met een sublieme pass. Viktorsson speelt de bal door. Klungelig pakt Tomescu de bal. Tomescu haalt uit met een fantastische trap. Israelyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Vučelja speelt de bal door. Daar is Tomescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafrański maakt een afschuwelijke overtreding. Szafrański krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Grzęda kopt de bal weg. Klungelig pakt Meynieu de bal. Krępacz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amadii de bal. Amadii schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
89`ers - Rummi Olympic 1:1

83e minuut.
Viscol kopt de bal weg. Vaňous rent richting de bal. Meynieu begaat een overtreding. Meynieu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Vaňous kopt de bal weg. Amadii rent richting de bal. El-Sharnoby bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadii onderschept slim de pass. Amadii haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 89`ers 41%, Rummi Olympic 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
89`ers - Rummi Olympic 1:1