Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Karvased Kaalikad FC AHWID
liiga 352 Tactiek 4.5.1
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.3 gemiddelde waardering 60.5
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Sz. Kovács probeert naar een medespeler te passen. Marian is nu in balbezit. Marian speelt de bal door. Mihklimäe is nu in balbezit. Mihklimäe haalt uit met een fantastische trap. Crăciunoiu bokst de bal weg.

9e minuut.
Sz. Kovács is nu in balbezit. Tsartsaris onderschept slim de pass. Verlinden is nu in balbezit. Říčka is nu in balbezit. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Zərgərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Uttara verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radolović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Heynen speelt de bal door. Daar is Solymosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solymosi geeft een lange en hoge pass. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Zərgərli bokst de bal weg.

19e minuut.
Crăciunoiu speelt de bal door. Sz. Kovács kopt de bal weg. Izzo heeft problemen om de bal te vangen. Mihklimäe is nu in balbezit. Mihklimäe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Marian bereikt de bal nog maar net als eerste. Marian geeft de bal voor. Klungelig pakt Lahesaar de bal. Mihklimäe rent richting de bal. Mihklimäe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC AHWID 0:1

34e minuut.
Sihver is nu in balbezit. Pedrosa rent richting de bal. Pedrosa geeft een lange en hoge pass. Sihver geeft een lange en hoge pass. Verlinden springt en kopt de bal. Zərgərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik probeert naar een medespeler te passen. Mihklimäe is nu in balbezit. Mihklimäe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Izzo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik probeert naar een medespeler te passen. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe haalt uit met een fantastische trap. Crăciunoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC AHWID 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Karvased Kaalikad 46%, FC AHWID 54%.
JK Karvased Kaalikad - FC AHWID 0:2

47e minuut.
Verlinden kopt de bal weg. Kwaśnik heeft problemen om de bal te vangen. Kwaśnik met een sublieme pass. Mihklimäe rent richting de bal. Mihklimäe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC AHWID 0:3

56e minuut.
Org rent richting de bal. Org passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Radolović de bal. Radolović geeft de bal voor. Říčka krijgt zijn hoofd ertegen. Zərgərli bokst de bal weg.

58e minuut.
Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe passt de bal zonder na te denken. Wołejszo probeert naar een medespeler te passen. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe schiet op doel. Crăciunoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Wołejszo probeert naar een medespeler te passen. Sz. Kovács probeert naar een medespeler te passen. Marian is nu in balbezit. Marian geeft een hoge lob. Mihklimäe springt en kopt de bal. Crăciunoiu bokst de bal weg.

68e minuut.
Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden passt de bal met de wreef. Říčka is nu in balbezit. Říčka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC AHWID 1:3

71e minuut.
Banno probeert naar een medespeler te passen. Marian rent richting de bal. Marian geeft een lange en hoge pass. Mihklimäe springt en kopt de bal. Crăciunoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lahesaar is nu in balbezit. Kwaśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśnik geeft een lange en hoge pass. Mihklimäe krijgt zijn hoofd ertegen. Crăciunoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC AHWID 1:4

85e minuut.
Sz. Kovács passt de bal in één keer door. Marian is nu in balbezit. Marian passt de bal in één keer door. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe schiet op doel. Crăciunoiu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kwaśnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mihklimäe springt en kopt de bal. Crăciunoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Wołejszo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołejszo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marian de bal. Marian geeft de bal voor. Mihklimäe maakt een snoekduik en kopt de bal. Crăciunoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Karvased Kaalikad 47%, FC AHWID 53%.
JK Karvased Kaalikad - FC AHWID 1:4