Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Kuressaare FC Numismatic
Blitz 6.1 Tactiek proov
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
63.2 gemiddelde waardering 55.8
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Klassen kopt de bal weg. Ineichen geeft de bal voor. Arshad rent richting de bal. Lemmens onderschept slim de pass. Lemmens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ineichen speelt de bal door. Chiş heeft problemen om de bal te vangen. Chiş probeert naar een medespeler te passen. Lemmens is nu in balbezit. Lemmens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lemmens stond buitenspel. Furtado neemt vlug de vrije trap. Féron kopt de bal weg. Mamute is nu in balbezit. Mamute draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Grigorescu passt de bal met de wreef. Féron is nu in balbezit. Féron passt de bal zonder na te denken. Mamute is nu in balbezit. Mamute draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Haceatureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Haceatureanu probeert naar een medespeler te passen. Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Furtado is nu in balbezit. Furtado passt de bal met de wreef. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu geeft de bal voor. Mamute krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chiş is nu in balbezit. Chiş geeft een hoge lob. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ... Marksmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Numismatic 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Kuressaare 38%, FC Numismatic 62%.
JK Kuressaare - FC Numismatic 0:1

62e minuut.
Daar is Furtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtado geeft een lange en hoge pass. Mamute rent richting de bal. Mamute schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Furtado is nu in balbezit. Kljakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtado onderschept slim de pass. Furtado geeft een hoge lob. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Féron neemt de hoekschop. Mamute krijgt zijn hoofd ertegen. Ionaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ineichen speelt de bal door. Chiş is nu in balbezit. Chiş probeert naar een medespeler te passen. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Marksmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Klassen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Guerra de bal onder controle te krijgen. Féron speelt de bal door. Klungelig pakt Mamute de bal. Mamute draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmens is nu in balbezit. Ineichen rent richting de bal. Ineichen draait met de bal, schiet en ... Marksmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Numismatic 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Kuressaare 39%, FC Numismatic 61%.
JK Kuressaare - FC Numismatic 0:2