Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hilfiger FC Tykk
3.4.3 Tactiek Try 1
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
25 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
44.7 gemiddelde waardering 35.3
very good Schieten adequate
good Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
Kaljula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo onderschept slim de pass. Igonen rent richting de bal. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Ficano rent richting de bal. Kropop verovert de bal door een tackle van achteren. Kropop passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Igonen de bal. Igonen haalt uit met een fantastische trap. Talv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Kiivit legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vizcarrondo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vizcarrondo neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leet is nu in balbezit. Vizcarrondo onderschept slim de pass. Vizcarrondo schiet op doel. Talv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Tykk 1:0

12e minuut.
Kropop passt de bal met de wreef. Igonen is nu in balbezit. Vizcarrondo rent richting de bal. Igonen rent richting de bal. Igonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Tykk 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Vizcarrondo de bal. Vizcarrondo met een sublieme pass. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Tykk 3:0

19e minuut.
Congera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viik is nu in balbezit. Viik geeft de bal voor. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kropop speelt de bal door. Vizcarrondo is nu in balbezit. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Liidman is nu in balbezit. Milo verovert de bal door een tackle van achteren. Milo passt de bal zonder na te denken. Darski rent richting de bal. Darski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Talv met een harde bal richting middenveld. Liidman kopt de bal weg. Ficano probeert de bal met de borst te controleren. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kiivit kopt de bal weg. Panteleev met een sublieme pass. Daar is Vill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Liidman kopt de bal weg. Congera probeert de bal met de borst te controleren. Kropop onderschept slim de pass. Kropop geeft de bal voor. Vizcarrondo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tuvikene geeft een lange en hoge pass. Igonen kopt de bal weg. Daggiano rent richting de bal. Daggiano draait met de bal, schiet en ... Talv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Tykk 4:0

44e minuut.
Daar is Panteleev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trosberg speelt de bal door. Omondi is nu in balbezit. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo draait met de bal, schiet en ... Hansulo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hilfiger 44%, FC Tykk 56%.
Hilfiger - FC Tykk 4:0

47e minuut.
Klungelig pakt Congera de bal. Tuvikene onderschept slim de pass. Tuvikene probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap. Talv bokst de bal weg.

50e minuut.
Talv met een harde bal richting middenveld. Daar is Trosberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panteleev geeft een hoge lob. Darski is nu in balbezit. Darski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Vill maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo schiet op doel. Talv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Tykk 5:0

63e minuut.
Igonen rent richting de bal. Igonen passt de bal zonder na te denken. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Tykk 6:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ficano met de inworp. Congera is nu in balbezit. Congera passt de bal zonder na te denken. Ilie verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ilie heeft problemen om de bal te vangen. Milo rent richting de bal. Milo passt de bal met de wreef. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi haalt uit met een fantastische trap. Hansulo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Igonen is nu in balbezit. Kaljula is nu in balbezit. Igonen verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo schiet op doel. Talv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Igonen rent richting de bal. Igonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Tykk 7:0

82e minuut.
Vizcarrondo passt de bal zonder na te denken. Daggiano is nu in balbezit. Daggiano met een sublieme pass. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kropop met een sublieme pass. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Tykk 8:0

86e minuut.
Trosberg verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panteleev. Trosberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trosberg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kropop geeft de bal voor. Daar is Vizcarrondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcarrondo schiet op doel. Talv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Tykk 9:0

88e minuut.
Leet probeert de bal aan de voet te houden. Kaljula is nu in balbezit. Vizcarrondo onderschept slim de pass. Igonen rent richting de bal. Igonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hilfiger 47%, FC Tykk 53%.
Hilfiger - FC Tykk 9:0