Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highlander2016 Hilfiger
1109 madalam Tactiek 3.4.3
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 48.2
solid Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Tuvikene probeert naar een medespeler te passen. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonen speelt de bal door. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo schiet op doel. Ghedina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Trosberg passt de bal met de wreef. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Igonen is nu in balbezit. Igonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - Hilfiger 0:1

17e minuut.
Nesbø geeft de bal voor. Inworp. Kropop met de inworp. Igonen rent richting de bal. Igonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nesbø geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kropop met de inworp. Sinivee is nu in balbezit. Sinivee geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sinivee probeert naar een medespeler te passen. Badalo is nu in balbezit. Badalo speelt de bal door. Wielki is nu in balbezit. Wielki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vizcarrondo is nu in balbezit. Met opzet legt Nesbø zijn tegenspeler op de grond. Vizcarrondo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Igonen komt bij de bal en schiet. Ghedina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - Hilfiger 0:2

38e minuut.
Kropop geeft een lange en hoge pass. Vizcarrondo rent richting de bal. Gutzler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gutzler krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Belea geeft de bal voor. Tuvikene rent richting de bal. Tuvikene passt de bal zonder na te denken. Igonen rent richting de bal. Igonen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 67%, Hilfiger 33%.
Highlander2016 - Hilfiger 0:2

47e minuut.
Nesbø kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kropop zal de hoekschop nemen. Daggiano rent richting de bal. Daggiano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - Hilfiger 0:3

48e minuut.
Daar is Celmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celmer geeft een hoge lob. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki verovert de bal door een tackle van achteren. Wielki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Trosberg is nu in balbezit. Criel onderschept slim de pass. Sinivee begaat een overtreding. Sinivee krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Viik geeft een hoge lob. Celmer kopt de bal weg. Viik heeft problemen om de bal te vangen. Wielki rent richting de bal. Wielki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Daar is Badalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badalo passt de bal met de wreef. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daggiano rent richting de bal. Blaždžiūnas begaat een overtreding. Daggiano raakt geblesseerd tijdens het duel. Trosberg met een snel genomen vrije trap. Igonen krijgt zijn hoofd ertegen. Ghedina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Criel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wielki rent richting de bal. Tuvikene begaat een overtreding. Tuvikene krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Wielki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Criel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Badalo rent richting de bal. Badalo speelt de bal door. Wielki is nu in balbezit. Wielki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Igonen de bal onder controle te krijgen. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonen schiet op doel. Ghedina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Nesbø is nu in balbezit. Nesbø geeft een lange en hoge pass. Tuvikene kopt de bal weg. Igonen rent richting de bal. Igonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vizcarrondo is nu in balbezit. Nesbø legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vizcarrondo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vizcarrondo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - Hilfiger 0:4

86e minuut.
Kropop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinivee bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinivee geeft de bal voor. Tuvikene probeert de bal met de borst te controleren. Tuvikene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 69%, Hilfiger 31%.
Highlander2016 - Hilfiger 0:4