Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:15
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 71309
Jazo FC cigla iza špigla
6 def, VN d Tactiek nt33
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
73.8 gemiddelde waardering 62.4
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


13e minuut.
Inworp. Mairesse met een snelle inworp. Gol geeft de bal voor. Repeteco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - cigla iza špigla 1:0

17e minuut.
Mairesse geeft de bal voor. Papaleo rent richting de bal. Terziev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Papaleo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papaleo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pifat bokst de bal weg.

23e minuut.
Mairesse met een sublieme pass. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Uram tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Repeteco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mairesse neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dutra onderschept slim de pass. Dutra speelt de bal door. Gol is nu in balbezit. Gol geeft de bal voor. Repeteco springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Gol met de inworp. Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse geeft de bal voor. Repeteco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - cigla iza špigla 2:0

30e minuut.
Ömeroğlu rent richting de bal. Repeteco verovert de bal door een tackle van achteren. Repeteco met een sublieme pass. Papaleo rent richting de bal. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ocaqlı onderschept slim de pass. Ocaqlı probeert naar een medespeler te passen. Lasica met een sublieme pass. Oruč is nu in balbezit. Oruč schiet op doel. Fafanđel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Lerga is nu in balbezit. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga onderschept slim de pass. Lerga geeft de bal voor. Ömeroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - cigla iza špigla 2:1

45e minuut.
Gol speelt de bal door. Uram verovert de bal door een tackle van achteren. Repeteco rent richting de bal. Repeteco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - cigla iza špigla 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 31%, cigla iza špigla 69%.
Jazo FC - cigla iza špigla 3:1

46e minuut.
Čelar komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol geeft een lange en hoge pass. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Pifat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - cigla iza špigla 4:1

69e minuut.
García Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. García Iglesias speelt de bal door. Gol rent richting de bal. Gol geeft een lange en hoge pass. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Óváry komt het veld opgelopen. Klobučar komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Daar is Čeliček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Repeteco. Čeliček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juranović komt het veld opgelopen. Vinketa komt het veld opgelopen.

79e minuut.
García Iglesias met een sublieme pass. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol geeft een hoge lob. Daar is Repeteco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repeteco schiet op doel. Pifat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Tymrowski onderschept slim de pass. Tymrowski geeft een hoge lob. Uram bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco onderschept slim de pass. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Pifat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Gabrian verovert de bal door een tackle van achteren. Mairesse met een sublieme pass. Repeteco rent richting de bal. Repeteco schiet op doel. Pifat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - cigla iza špigla 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 43%, cigla iza špigla 57%.
Jazo FC - cigla iza špigla 5:1