Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:15
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Dany Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25962
Dany FC New Generation
lkl Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 15
65.5 gemiddelde waardering 68.8
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen incredible


3e minuut.
Eynde onderschept slim de pass. Eynde geeft de bal voor. Daar is Feuerbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme haalt uit met een fantastische trap. Garotinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Hauwaert is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - FC New Generation 1:0

11e minuut.
Ponomarev rent richting de bal. Vlašić begaat een overtreding. Ponomarev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fjertoch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Puskala is nu in balbezit. Puskala geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sasimas is nu in balbezit. Sasimas passt de bal met de wreef. Pistola met een sublieme pass. Ponomarev is nu in balbezit. Ponomarev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Pistola kopt de bal weg. Fjertoch met een sublieme pass. Daar is Yunisov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunisov geeft een lange en hoge pass. Livnjak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dany 56%, FC New Generation 44%.
Dany - FC New Generation 1:0

61e minuut.
Riković is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lean. Riković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pistola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ponomarev springt en kopt de bal. Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mutini rent richting de bal. Mutini passt de bal in één keer door. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme draait met de bal, schiet en ... Garotinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - FC New Generation 2:0

85e minuut.
Riković passt de bal met de wreef. Puskala is nu in balbezit. Vlašić verovert de bal door een tackle van achteren. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Livnjak kopt de bal weg. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes geeft een hoge lob. Puskala is nu in balbezit. Puskala geeft de bal voor. Konjevoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Riković is nu in balbezit. Riković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - FC New Generation 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dany 47%, FC New Generation 53%.
Dany - FC New Generation 2:1