Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:12
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Beepool Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13806
Beepool Spotted white beagles
ludilo Tactiek A šta sad?
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 42.3
solid Schieten good
adequate Passen average
very good Verdedigen adequate


15e minuut.
Kresović heeft problemen om de bal te vangen. Volobuev geeft een lange en hoge pass. Vrede rent richting de bal. Putniković verovert de bal door een tackle van achteren. Putniković speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ćeramilac geeft een lange en hoge pass. Pitter probeert de bal met de borst te controleren. Gubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubec draait met de bal, schiet en ... Doumakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Spotted white beagles 0:1

29e minuut.
González Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kresović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kresović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Aquino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aquino komt bij de bal en schiet. Putniković probeert de bal aan de voet te houden. Assis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beepool 34%, Spotted white beagles 66%.
Beepool - Spotted white beagles 0:1

47e minuut.
Karcı verovert de bal door een tackle van achteren. Karcı geeft een lange en hoge pass. Vrede is nu in balbezit. Volobuev rent richting de bal. Volobuev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
González Gómez rent richting de bal. Daar is González Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Gómez passt de bal met de wreef. Vrede rent richting de bal. Vrede draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
González Gómez geeft een lange en hoge pass. Pleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleva geeft een lange en hoge pass. Daar is Vrede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrede haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Karcı geeft een lange en hoge pass. González Gómez kopt de bal weg. Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beepool - Spotted white beagles 1:1

84e minuut.
González Gómez speelt de bal door. Aquino rent richting de bal. Aquino passt de bal zonder na te denken. Vrede is nu in balbezit. Vrede haalt uit met een fantastische trap. Assis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beepool 26%, Spotted white beagles 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beepool - Spotted white beagles 1:1