Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eksplozija NK Doljansk
kompas aU Tactiek stara1a
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
58.6 gemiddelde waardering 67.6
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Žunić passt de bal met de wreef. Ferenac is nu in balbezit. Simonić verovert de bal door een tackle van achteren. Simonić haalt uit met een fantastische trap. Brezović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - NK Doljansk 0:1

5e minuut.
Grelecki is nu in balbezit. Grelecki passt de bal in één keer door. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcerini rent richting de bal. Calcerini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Akköprü geeft de bal voor. Ostocki rent richting de bal. Biškić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biškić krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Calcerini is nu in balbezit. Ferenac verovert de bal door een tackle van achteren. Ferenac geeft een hoge lob. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Grelecki speelt de bal door. Calcerini rent richting de bal. Calcerini geeft een hoge lob. Daar is Ostocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostocki geeft een hoge lob. Brezović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Žunić verovert de bal door een tackle van achteren. Žunić geeft een lange en hoge pass. Calcerini is nu in balbezit. Calcerini draait met de bal, schiet en ... Brezović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - NK Doljansk 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 48%, NK Doljansk 52%.
eksplozija - NK Doljansk 0:2

50e minuut.
Wierzbicki controleert de bal met de borst. Wierzbicki probeert naar een medespeler te passen. Ostocki heeft problemen om de bal te vangen. Ostocki geeft een lange en hoge pass. Calcerini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Žunić is nu in balbezit. Žunić passt de bal zonder na te denken. Ostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki geeft de bal voor. Calcerini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Strakatý komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Ostocki is nu in balbezit. Ostocki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Strakatý de bal. Strakatý draait met de bal, schiet en ... Brezović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - NK Doljansk 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 42%, NK Doljansk 58%.
eksplozija - NK Doljansk 0:3