Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dodger 08 FC Carlstadt Blues
non-sense Tactiek wing2
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
61 gemiddelde waardering 57.8
very good Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Hoài Trung kopt de bal weg. Murzacu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 1:0

9e minuut.
Kuprusevičius geeft een lange en hoge pass. Inworp. Babović met de inworp. Fini geeft een lange en hoge pass. Čikeš krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 1:1

19e minuut.
Duménigo met een sublieme pass. Rottman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottman passt de bal met de wreef. Daar is Duménigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Babović passt de bal zonder na te denken. Granić rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Granić krijgt zijn hoofd ertegen. Pudłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Marenco verovert de bal door een tackle van achteren. Marenco geeft een hoge lob. Kuprusevičius rent richting de bal. Granić verovert de bal door een tackle van achteren. Granić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodger 08 55%, FC Carlstadt Blues 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 1:1

46e minuut.
Bištek komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zelaya passt de bal zonder na te denken. Mandemakers speelt de bal door. Bištek rent richting de bal. Hoài Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Hoài Trung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Fini is nu in balbezit. Fini passt de bal zonder na te denken. Čikeš met een sublieme pass. Granić bereikt de bal nog maar net als eerste. Granić draait met de bal, schiet en ... Pudłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Malahov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zelaya de bal. Čikeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Granić is nu in balbezit. Granić schiet op doel. Pudłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Zelaya kopt de bal weg. Mandemakers rent richting de bal. Mandemakers passt de bal in één keer door. Hoài Trung rent richting de bal. Hoài Trung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 2:1

71e minuut.
Mandemakers geeft een hoge lob. Daar is Fini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rottman onderschept slim de pass. Rottman geeft de bal voor. Gaggiano kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Babović passt de bal in één keer door. Granić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya is nu in balbezit. Granić onderschept slim de pass. Granić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 2:2

80e minuut.
Pechincha is nu in balbezit. Falang bereikt de bal nog maar net als eerste. Falang probeert naar een medespeler te passen. Mandemakers is nu in balbezit. Mandemakers geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodger 08 37%, FC Carlstadt Blues 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 2:2