Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kustošija Omladinac NK Djukele
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Kostadinović geeft de bal voor. Ljuboja bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hodanek zijn tegenspeler op de grond. Hodanek krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kostadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinović passt de bal met de wreef. Ljutić probeert naar een medespeler te passen. Soldo is nu in balbezit. Soldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Soldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldo passt de bal met de wreef. Ljuboja rent richting de bal. Sjenar verovert de bal door een tackle van achteren. Sjenar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Soldo is nu in balbezit. Kajkut rent richting de bal. Soldo onderschept slim de pass. Soldo schiet op doel. Bačević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Omladinac - NK Djukele 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Omladinac 50%, NK Djukele 50%.
Kustošija Omladinac - NK Djukele 0:1

53e minuut.
Soldo probeert de bal aan de voet te houden. Kostadinović is nu in balbezit. Šimunić verovert de bal door een tackle van achteren. Soldo is nu in balbezit. Soldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kučar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučar passt de bal in één keer door. Mlinarić rent richting de bal. Sjenar onderschept slim de pass. Sjenar haalt uit met een fantastische trap. Dorčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Omladinac 62%, NK Djukele 38%.
Kustošija Omladinac - NK Djukele 0:1