Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc galaxy sb Policajac Novalja
a Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
41 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 19.4
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Vallarino passt de bal in één keer door. Dângelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dângelo probeert naar een medespeler te passen. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino geeft de bal voor. Kaljanac bokst de bal weg. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 1:0

11e minuut.
Kurzelewski probeert naar een medespeler te passen. Mlinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino begaat een overtreding. Vallarino krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mlinar kopt de bal weg. Škovrlj probeert naar een medespeler te passen. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 2:0

17e minuut.
Sapun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzelewski geeft de bal voor. Daar is Vallarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 3:0

18e minuut.
Graić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dângelo verovert de bal door een tackle van achteren. Dângelo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vallarino de bal. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Kaljanac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 4:0

19e minuut.
Kaljanac met een harde bal richting middenveld. Vall kopt de bal weg. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel. Kaljanac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 5:0

22e minuut.
Buvač kopt de bal weg. Klungelig pakt Saltão de bal. Saltão geeft een hoge lob. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Kaljanac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Klungelig pakt Mlinar de bal. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dângelo speelt de bal door. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 6:0

25e minuut.
Vallarino geeft een hoge lob. Bago rent richting de bal. Kurzelewski onderschept slim de pass. Kurzelewski schiet op doel. Kaljanac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 7:0

26e minuut.
Vallarino passt de bal in één keer door. Dângelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kurzelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Bago probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dângelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dângelo passt de bal zonder na te denken. Vallarino heeft problemen om de bal te vangen. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vallarino geeft een hoge lob. Dângelo kopt de bal weg. Graić heeft problemen om de bal te vangen. Vallarino rent richting de bal. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Kaljanac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 8:0

31e minuut.
Buvač met een sublieme pass. Daar is Barbir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dângelo speelt de bal door. Vallarino heeft problemen om de bal te vangen. Vallarino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kaljanac probeert wanhopig de bal te grijpen. Bago heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 9:0

33e minuut.
Graić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Dângelo rent richting de bal. Dângelo geeft de bal voor. Kurzelewski springt en kopt de bal. Kaljanac bokst de bal weg.

35e minuut.
Klungelig pakt Dângelo de bal. Dângelo speelt de bal door. Bago is nu in balbezit. Kurzelewski onderschept slim de pass. Kurzelewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kurzelewski passt de bal met de wreef. Dângelo rent richting de bal. Dângelo passt de bal met de wreef. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kaljanac trapt de bal weg. Dângelo kopt de bal weg. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino rent richting de bal. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 10:0

41e minuut.
Kurajica met een snelle inworp. Dângelo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mlinar de bal. Vallarino rent richting de bal. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 21%, Policajac Novalja 79%.
fc galaxy sb - Policajac Novalja 10:0

47e minuut.
Klungelig pakt Mlinar de bal. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino geeft de bal voor. Kurzelewski geeft een hoge lob. Vallarino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kurajica met een snelle inworp. Dângelo geeft een lange en hoge pass. Daar is Škovrlj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 11:0

50e minuut.
Daar is Buvač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Graić is nu in balbezit. Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 12:0

51e minuut.
Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino speelt de bal door. Kurzelewski is nu in balbezit. Dângelo rent richting de bal. Dângelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kurajica kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurzelewski de bal. Kurzelewski passt de bal zonder na te denken. Vallarino rent richting de bal. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Saltão is nu in balbezit. Saltão geeft een hoge lob. Daar is Sapun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 13:0

59e minuut.
Klungelig pakt Berg de bal. Berg passt de bal met de wreef. Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão geeft een hoge lob. Kurzelewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 14:0

60e minuut.
Saltão met de inworp. Berg met een sublieme pass. Dângelo speelt de bal door. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 15:0

63e minuut.
Dângelo passt de bal in één keer door. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Bago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vallarino rent richting de bal. Paal! Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 16:0

67e minuut.
Klungelig pakt Kenobi de bal. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski passt de bal met de wreef. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
El Alil geeft een lange en hoge pass. Kurzelewski kopt de bal weg. Bago heeft problemen om de bal te vangen. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 17:0

80e minuut.
Sapun rent richting de bal. Sapun geeft de bal voor. Dângelo met een sublieme pass. Vallarino heeft problemen om de bal te vangen. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 18:0

85e minuut.
Kurajica heeft problemen om de bal te vangen. Kenobi is nu in balbezit. Kurajica maakt een afschuwelijke overtreding. Kurajica is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

90e minuut.
Dângelo is nu in balbezit. Dângelo passt de bal met de wreef. Kurzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Policajac Novalja 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 27%, Policajac Novalja 73%.
fc galaxy sb - Policajac Novalja 19:0