Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajaks Slatina DPC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Paravinja is nu in balbezit. Paravinja probeert naar een medespeler te passen. Šverko bereikt de bal nog maar net als eerste. Šverko geeft een lange en hoge pass. Vuletin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Slatina - DPC 0:1

21e minuut.
Bračanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bračanov geeft de bal voor. Zuko heeft problemen om de bal te vangen. Vuletin verovert de bal door een tackle van achteren. Vuletin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Slatina - DPC 0:2

32e minuut.
Gavrić probeert naar een medespeler te passen. Bračanov rent richting de bal. Bumbar verovert de bal door een tackle van achteren. Bumbar draait met de bal, schiet en ... Hrženjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Slatina - DPC 1:2

37e minuut.
Bračanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gučić met de inworp. Toskić rent richting de bal. Toskić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaks Slatina 61%, DPC 39%.
Ajaks Slatina - DPC 1:2

50e minuut.
Klungelig pakt Lepur de bal. Miško verovert de bal door een tackle van achteren. Miško met een sublieme pass. Bumbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ajaks Slatina - DPC 2:2

58e minuut.
Renovica is nu in balbezit. Renovica geeft de bal voor. Lepur kopt de bal weg. Vuletin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuletin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaks Slatina 34%, DPC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ajaks Slatina - DPC 2:2