Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FipexStars Torcida Opuzen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Ponjan verovert de bal door een tackle van achteren. Ponjan passt de bal zonder na te denken. Kraljević speelt de bal door. Ponjan is nu in balbezit. Ponjan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kosjerina verovert de bal door een tackle van achteren. Kosjerina probeert naar een medespeler te passen. Stančić is nu in balbezit. Stančić geeft de bal voor. Mahulja springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mahulja springt en kopt de bal. Mahulja is nu in balbezit. Mahulja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Torcida Opuzen 1:0

18e minuut.
Kraljević onderschept slim de pass. Kraljević probeert naar een medespeler te passen. Stunja heeft problemen om de bal te vangen. Mahulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahulja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Serekeš is nu in balbezit. Serekeš speelt de bal door. Rančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančev haalt uit met een fantastische trap. Pekarić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FipexStars - Torcida Opuzen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FipexStars 52%, Torcida Opuzen 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FipexStars - Torcida Opuzen 1:1

56e minuut.
Ponjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponjan passt de bal zonder na te denken. Mahulja rent richting de bal. Mahulja draait met de bal, schiet en ... Mikulčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Torcida Opuzen 2:1

59e minuut.
Stunja is nu in balbezit. Stunja passt de bal in één keer door. Karačić rent richting de bal. Resnik onderschept slim de pass. Resnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FipexStars - Torcida Opuzen 2:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lončar met een snelle inworp. Rančev is nu in balbezit. Rančev haalt uit met een fantastische trap. Pekarić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Torcida Opuzen 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FipexStars 66%, Torcida Opuzen 34%.
FipexStars - Torcida Opuzen 2:3