Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Carlstadt Vodnjan 1968
Normal Tactiek 3-4-3 deff
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 45.3
slecht Schieten zeer goed
matig Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagaméri met een snelle inworp. Butea geeft een hoge lob. Waśko is nu in balbezit. Waśko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bagaméri geeft een hoge lob. Černe heeft problemen om de bal te vangen. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Bimbrowski passt de bal in één keer door. Butea rent richting de bal. Butea schiet op doel. Polić-Kamov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Sorajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rorejs geeft een lange en hoge pass. Rašković heeft problemen om de bal te vangen. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea geeft een lange en hoge pass. Karoglan bokst de bal weg. Guarinoni is nu in balbezit. Guarinoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:1

19e minuut.
Rorejs passt de bal zonder na te denken. Butea rent richting de bal. Butea probeert naar een medespeler te passen. Piwoński rent richting de bal. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. Karoglan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:2

20e minuut.
Rašković probeert de bal met de borst te controleren. Rorejs onderschept slim de pass. Rorejs speelt de bal door. Piwoński rent richting de bal. Piwoński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Waśko passt de bal met de wreef. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:3

24e minuut.
Daar is Piwoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rorejs rent richting de bal. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:4

30e minuut.
Černe met een sublieme pass. Waśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśko met een sublieme pass. Piwoński rent richting de bal. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Waśko is nu in balbezit. Waśko geeft de bal voor. Butea kopt de bal weg. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Waśko geeft een hoge lob. Bagaméri rent richting de bal. Bagaméri passt de bal in één keer door. Piwoński rent richting de bal. Piwoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Paz kopt de bal weg. Bagaméri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaméri passt de bal in één keer door. Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Rorejs is nu in balbezit. Rorejs passt de bal in één keer door. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Bagaméri kopt de bal weg. Butea is nu in balbezit. Butea passt de bal met de wreef. Guarinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarinoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Carlstadt 81%, Vodnjan 1968 19%.
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:5

46e minuut.
Wasserfallen komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bagaméri rent richting de bal. Bagaméri geeft een lange en hoge pass. Daar is Černe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guarinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarinoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paz neemt de hoekschop. Bagaméri krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:6

51e minuut.
Inworp. Cincă komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krečak trapt de bal weg van het doel. Bagaméri kopt de bal weg. Daar is Butea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butea geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bagaméri passt de bal zonder na te denken. Cincă rent richting de bal. Cincă passt de bal met de wreef. Butea rent richting de bal. Butea geeft een lange en hoge pass. Karoglan bokst de bal weg. Guarinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:7

60e minuut.
Sapena komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lukas komt het veld opgelopen. Cincă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagaméri geeft een hoge lob. Sapena springt en kopt de bal. Karoglan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:8

65e minuut.
Lukas met een sublieme pass. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena passt de bal zonder na te denken. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:9

68e minuut.
Rumora rent richting de bal. Inworp. Paz met een snelle inworp. Cincă geeft een hoge lob. Butea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karoglan met een harde bal richting middenveld. Paz kopt de bal weg. Daar is Sapena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:10

71e minuut.
Bimbrowski geeft een lange en hoge pass. Lukas rent richting de bal. Butea rent richting de bal. Lukas rent richting de bal. Lukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:11

72e minuut.
Sorajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea verovert de bal door een tackle van achteren. Butea speelt de bal door. Klungelig pakt Lukas de bal. Lukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:12

74e minuut.
Lukas is nu in balbezit. Cincă is nu in balbezit. Cincă passt de bal in één keer door. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea haalt uit met een fantastische trap. Karoglan bokst de bal weg.

76e minuut.
Lukas probeert de bal aan de voet te houden. Waśko is nu in balbezit. Waśko geeft een hoge lob. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cincă met een sublieme pass. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodina met een sublieme pass. Klungelig pakt Lukas de bal. Lukas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas passt de bal zonder na te denken. Butea rent richting de bal. Butea schiet op doel. Karoglan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:13

82e minuut.
Bodina is nu in balbezit. Cincă onderschept slim de pass. Lukas rent richting de bal. Sapena rent richting de bal. Sapena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:14

84e minuut.
Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas passt de bal zonder na te denken. Sapena heeft problemen om de bal te vangen. Sapena draait met de bal, schiet en ... Karoglan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:15

87e minuut.
Inworp. Paz met de inworp. Sapena geeft een lange en hoge pass. Butea is nu in balbezit. Butea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:16

88e minuut.
Rašković rent richting de bal. Rašković geeft een lange en hoge pass. Bimbrowski kopt de bal weg. Bagaméri rent richting de bal. Bagaméri geeft een hoge lob. Karoglan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bagaméri is nu in balbezit. Bagaméri passt de bal zonder na te denken. Butea is nu in balbezit. Butea haalt uit met een fantastische trap. Karoglan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Carlstadt 91%, Vodnjan 1968 9%.
NK Carlstadt - Vodnjan 1968 0:16