Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espresso FC Šemovci 18
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 22.1
matig Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Doeltrap. Peteržilnik met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Štrumf de bal onder controle te krijgen. Dervić is nu in balbezit. Dervić geeft de bal voor. Petercol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Podravec is nu in balbezit. Podravec draait met de bal, schiet en ... Daar is Šram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Došlo neemt de hoekschop. Petercol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Podravec rent richting de bal. Podravec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Hrnić rent richting de bal. Vilendečić rent richting de bal. Hrnić verovert de bal door een tackle van achteren. Damjan is nu in balbezit. Damjan met een sublieme pass. Ribičić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bekto passt de bal zonder na te denken. Dervić is nu in balbezit. Dervić speelt de bal door. Podravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Podravec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espresso FC 36%, Šemovci 18 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Espresso FC - Šemovci 18 0:0

63e minuut.
Dervić heeft problemen om de bal te vangen. Štrumf is nu in balbezit. Dervić begaat een overtreding. Dervić krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Terzija passt de bal in één keer door. Damjan is nu in balbezit. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić schiet op doel. Ribičić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Espresso FC - Šemovci 18 0:1

79e minuut.
Hrnić is nu in balbezit. Hrnić speelt de bal door. Damjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjan passt de bal met de wreef. Terzija heeft problemen om de bal te vangen. Ribičić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espresso FC 71%, Šemovci 18 29%.
Espresso FC - Šemovci 18 0:1