Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:13
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.08
  • Stadion: Nk Kikac Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Nk Kikac Novi
442 Tactiek moja 353
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 39.9
slecht Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


6e minuut.
Bugarski onderschept slim de pass. Bugarski probeert naar een medespeler te passen. Vasilev met een sublieme pass. Šurbat heeft problemen om de bal te vangen. Šurbat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Diaconu is nu in balbezit. Diaconu passt de bal in één keer door. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Novi 0:1

14e minuut.
Saračević rent richting de bal. Saračević passt de bal zonder na te denken. Šurbat is nu in balbezit. Šurbat haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Negrić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Novi 0:2

20e minuut.
Zoranić rent richting de bal. Páez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zoranić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diaconu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Stajković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Novi 0:3

25e minuut.
Šurbat is nu in balbezit. Šurbat met een sublieme pass. Vasilev is nu in balbezit. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu geeft de bal voor. Stajković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šurbat springt en kopt de bal. Stajković bokst de bal weg.

28e minuut.
Dodik rent richting de bal. Diaconu onderschept slim de pass. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Šurbat is nu in balbezit. Šurbat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saračević heeft problemen om de bal te vangen. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev draait met de bal, schiet en ... Stajković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bouquet kopt de bal weg. Klungelig pakt Dodik de bal. Diaconu met een sublieme pass. Daar is Šurbat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šurbat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Aerts speelt de bal door. Bouquet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diaconu speelt de bal door. Vasilev rent richting de bal. Vasilev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zoranić met een snelle inworp. Diaconu geeft de bal voor. Vasilev geeft een lange en hoge pass. Šurbat heeft problemen om de bal te vangen. Šurbat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Páez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bouquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zoranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoranić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stajković met een harde bal richting middenveld. Vukašinović met een sublieme pass. Šurbat is nu in balbezit. Šurbat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Kikac 77%, Novi 23%.
Nk Kikac - Novi 0:3

48e minuut.
Bouquet probeert naar een medespeler te passen. Vasilev rent richting de bal. Vasilev passt de bal zonder na te denken. Šurbat rent richting de bal. Šurbat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Novi 0:4

52e minuut.
Bouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouquet passt de bal in één keer door. Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat draait met de bal, schiet en ... Negrić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kospić geeft de bal voor. Vasilev rent richting de bal. Vasilev passt de bal in één keer door. Šurbat rent richting de bal. Šurbat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Novi 0:5

63e minuut.
Vučurović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Šurbat de bal. Runjevac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šurbat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diaconu neemt de penalty, wat een uithaal! Stajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stajković niet meer kan verder spelen. Šunić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vukašinović probeert naar een medespeler te passen. Šurbat rent richting de bal. Šurbat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Negrić de bal onder controle te krijgen. Vasilev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bouquet met een sublieme pass. Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat passt de bal in één keer door. Vasilev rent richting de bal. Vasilev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Vučurović met een sublieme pass. Šurbat is nu in balbezit. Negrić maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Negrić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Diaconu speelt de bal door. Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat geeft de bal voor. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Kikac 67%, Novi 33%.
Nk Kikac - Novi 0:5