Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GNK Dinamo_Zagreb Smooth Criminals
Normal Tactiek 442 allrise k
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
23.4 gemiddelde waardering 20.4
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Klungelig pakt Poldrugovac de bal. Pavelka onderschept slim de pass. Pavelka speelt de bal door. Kera rent richting de bal. Kera draait met de bal, schiet en ... Raspudić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bertalanić zal de hoekschop nemen. Pavelka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Smooth Criminals 0:1

10e minuut.
Šulc rent richting de bal. Kera onderschept slim de pass. Kera speelt de bal door. Pavelka is nu in balbezit. Pavelka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pavelka probeert naar een medespeler te passen. Kera rent richting de bal. Kosović onderschept slim de pass. Pavelka verovert de bal door een tackle van achteren. Pavelka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Smooth Criminals 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GNK Dinamo_Zagreb 48%, Smooth Criminals 52%.
GNK Dinamo_Zagreb - Smooth Criminals 0:2

55e minuut.
Kera heeft problemen om de bal te vangen. Kosović rent richting de bal. Pavelka onderschept slim de pass. Pavelka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Smooth Criminals 0:3

66e minuut.
Čekol met een sublieme pass. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarić begaat een overtreding. Sarić krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Poldrugovac is nu in balbezit. Pavelka onderschept slim de pass. Pavelka probeert naar een medespeler te passen. Kera rent richting de bal. Kera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Šovljanski met een snelle inworp. Kreštalica rent richting de bal. Jakovljević is nu in balbezit. Jakovljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jelkić is nu in balbezit. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelkić is nu in balbezit. Jakovljević rent richting de bal. Jakovljević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GNK Dinamo_Zagreb 51%, Smooth Criminals 49%.
GNK Dinamo_Zagreb - Smooth Criminals 0:3