Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:17
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.08
  • Stadion: Novi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4564
Novi GNK Dinamo_Zagreb
moja 353 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 23.5
very good Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Şuhutlu is nu in balbezit. Şuhutlu geeft een lange en hoge pass. Kosović rent richting de bal. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 1:0

4e minuut.
Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vukašinović probeert naar een medespeler te passen. Poldrugovac rent richting de bal. Vučurović verovert de bal door een tackle van achteren. Šurbat is nu in balbezit. Šurbat schiet op doel. Raspudić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Vučurović met een sublieme pass. Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat passt de bal zonder na te denken. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev draait met de bal, schiet en ... Raspudić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 2:0

16e minuut.
Maljković verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu passt de bal in één keer door. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Şuhutlu passt de bal zonder na te denken. Vučurović speelt de bal door. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Diaconu de bal. Diaconu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 3:0

28e minuut.
Bugarski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zoranić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoranić probeert naar een medespeler te passen. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vučurović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vučurović speelt de bal door. Poldrugovac rent richting de bal. Šurbat onderschept slim de pass. Šurbat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bouquet kopt de bal weg. Klungelig pakt Diaconu de bal. Diaconu speelt de bal door. Šurbat heeft problemen om de bal te vangen. Šurbat schiet op doel. Raspudić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novi 25%, GNK Dinamo_Zagreb 75%.
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 3:0

51e minuut.
Bouquet geeft een hoge lob. Vasilev kopt de bal weg. Penezić probeert de bal aan de voet te houden. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 4:0

57e minuut.
Vučurović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat geeft een hoge lob. Vasilev heeft problemen om de bal te vangen. Vasilev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 5:0

63e minuut.
Bouquet rent richting de bal. Diaconu met een sublieme pass. Vasilev rent richting de bal. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. Raspudić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 6:0

65e minuut.
Zoranić met de inworp. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev geeft de bal voor. Šurbat rent richting de bal. Šurbat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vasilev is nu in balbezit. Raspudić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 7:0

67e minuut.
Bugarski speelt de bal door. Vučurović rent richting de bal. Vučurović geeft de bal voor. Šurbat is nu in balbezit. Šurbat geeft de bal voor. Raspudić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Bouquet kopt de bal weg. Diaconu met een sublieme pass. Klungelig pakt Penezić de bal. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 8:0

73e minuut.
Diaconu passt de bal in één keer door. Šulc is nu in balbezit. Vasilev onderschept slim de pass. Vasilev met een sublieme pass. Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 9:0

76e minuut.
Bouquet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poldrugovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 10:0

78e minuut.
Vučurović rent richting de bal. Vučurović geeft een lange en hoge pass. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 11:0

82e minuut.
Bugarski onderschept slim de pass. Bugarski controleert de bal met de borst. Bugarski geeft de bal voor. Šurbat rent richting de bal. Šurbat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Čekol rent richting de bal. Diaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. Raspudić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Bouquet verovert de bal door een tackle van achteren. Zoranić rent richting de bal. Zoranić met een sublieme pass. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novi 18%, GNK Dinamo_Zagreb 82%.
Novi - GNK Dinamo_Zagreb 12:0