Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LCM 2.0 Nacional Río
temp65 Tactiek Samu
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.7 gemiddelde waardering 65.9
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen solid
very good Verdedigen brilliant


1e minuut.
Tozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Wiederkehr onderschept slim de pass. Wiederkehr geeft een hoge lob. Daar is Pose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pose draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Tyfos speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores probeert naar een medespeler te passen. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Macchi is nu in balbezit. Macchi passt de bal in één keer door. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano draait met de bal, schiet en ... Echeconanea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

21e minuut.
Rodas met een sublieme pass. Kesman met een sublieme pass. Santucho bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi verovert de bal door een tackle van achteren. Macchi schiet op doel. Maute Saravia bokst de bal weg.

28e minuut.
McIntyre onderschept slim de pass. McIntyre probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Pose krijgt zijn hoofd ertegen. Iriarte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LCM 2.0 47%, Nacional Río 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LCM 2.0 - Nacional Río 0:0

50e minuut.
Wiederkehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiederkehr passt de bal in één keer door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een hoge lob. Pose maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lozano geeft een hoge lob. Macchi is nu in balbezit. Ţărus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţărus krijgt een gele kaart. Macchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kesman komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Pose verovert de bal door een tackle van achteren. Lenzi is nu in balbezit. Pose verovert de bal door een tackle van achteren. Vázquez rent richting de bal. Vázquez draait met de bal, schiet en ... Iriarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
McIntyre passt de bal in één keer door. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores passt de bal zonder na te denken. Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Iriarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lozano geeft een lange en hoge pass. Tozzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi verovert de bal door een tackle van achteren. Macchi draait met de bal, schiet en ... Maute Saravia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Lozano kopt de bal weg. Tozzi is nu in balbezit. Flores rent richting de bal. Flores geeft de bal voor. Pose maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lenzi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
LCM 2.0 - Nacional Río 1:0

84e minuut.
Kesman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesman passt de bal zonder na te denken. Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LCM 2.0 - Nacional Río 1:1

86e minuut.
Echeconanea onderschept slim de pass. Echeconanea met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Pose maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LCM 2.0 - Nacional Río 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LCM 2.0 44%, Nacional Río 56%.
LCM 2.0 - Nacional Río 2:1