Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaucho Punteador Sacabarro F.C
Exp3322 Tactiek Base2
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten solid
formidable Passen very good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Kruszczyński speelt de bal door. Ntiabis heeft problemen om de bal te vangen. Ntiabis met een sublieme pass. Daar is Barone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cañete rent richting de bal. Cañete probeert naar een medespeler te passen. Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński geeft de bal voor. Barone springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kruszczyński geeft een hoge lob. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barone neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wüthrich kopt de bal weg. Fusarpoli met een sublieme pass. Kruszczyński is nu in balbezit. Kruszczyński geeft een lange en hoge pass. Barone springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaucho Punteador 32%, Sacabarro F.C 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaucho Punteador - Sacabarro F.C 0:0

46e minuut.
Ntiabis passt de bal zonder na te denken. Fusarpoli met een sublieme pass. Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński geeft de bal voor. Barone maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Barone rent richting de bal. Fusarpoli rent richting de bal. Fusarpoli passt de bal zonder na te denken. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis draait met de bal, schiet en ... Campero bokst de bal weg.

50e minuut.
Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński speelt de bal door. Fusarpoli geeft een hoge lob. Barone rent richting de bal. Barone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fusarpoli passt de bal met de wreef. Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński geeft een lange en hoge pass. Ntiabis springt en kopt de bal. Campero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaucho Punteador - Sacabarro F.C 1:0

55e minuut.
Ormaechea komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis passt de bal met de wreef. Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński geeft een lange en hoge pass. Barone springt en kopt de bal. Campero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Horno komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Radojičić speelt de bal door. Klungelig pakt Kruszczyński de bal. Kruszczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Ntiabis de bal. Ntiabis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Valderrama passt de bal in één keer door. Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. Campero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yaneselli is nu in balbezit. Yaneselli geeft de bal voor. Cañete rent richting de bal. Fusarpoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusarpoli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Origoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Origoni geeft de bal voor. Klungelig pakt Franek de bal. Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński haalt uit met een fantastische trap. Campero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaucho Punteador 29%, Sacabarro F.C 71%.
Gaucho Punteador - Sacabarro F.C 1:0