Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tricoplayeros La Martina
T4312Repe Tactiek naipe marcado me
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 46
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Mercado heeft problemen om de bal te vangen. Gato is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peralta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gato maakt een snoekduik en kopt de bal. Wożniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Fialko de bal onder controle te krijgen. Hermida is nu in balbezit. Hermida geeft een lange en hoge pass. Espárrago is nu in balbezit. Espárrago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bertone is nu in balbezit. Bertone passt de bal in één keer door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacía onderschept slim de pass. Sacía draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Mercado verovert de bal door een tackle van achteren. Mercado geeft een lange en hoge pass. Sacía bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacía schiet op doel. Sekel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - La Martina 1:0

25e minuut.
Gato is nu in balbezit. Burguez verovert de bal door een tackle van achteren. Burguez passt de bal zonder na te denken. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo schiet op doel. Sekel bokst de bal weg.

27e minuut.
Laens speelt de bal door. Medgyesi geeft de bal voor. Valdez kopt de bal weg. Catardo rent richting de bal. Catardo haalt uit met een fantastische trap. Sekel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sacía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bertone is nu in balbezit. Bertone geeft een lange en hoge pass. Valdez springt en kopt de bal. Sekel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - La Martina 2:0

38e minuut.
Espárrago heeft problemen om de bal te vangen. Bertone verovert de bal door een tackle van achteren. Bertone passt de bal zonder na te denken. Valdez is nu in balbezit. Valdez draait met de bal, schiet en ... Sekel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - La Martina 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 31%, La Martina 69%.
tricoplayeros - La Martina 3:0

60e minuut.
Bertone bereikt de bal nog maar net als eerste. Espárrago schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bertone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fresco komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bertone kopt de bal weg. Cabrera is nu in balbezit. Sacía begaat een overtreding. Sacía krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Bertone geeft de bal voor. Klungelig pakt Lemos de bal. Catardo is nu in balbezit. Catardo draait met de bal, schiet en ... Sekel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - La Martina 4:0

69e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez schiet op doel. Sekel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - La Martina 5:0

73e minuut.
Mercado speelt de bal door. Catardo is nu in balbezit. Catardo geeft een lange en hoge pass. Sacía rent richting de bal. Sacía draait met de bal, schiet en ... Sekel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - La Martina 6:0

75e minuut.
Taborda komt het veld opgelopen. Roth komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sekel speelt de bal door. Peralta kopt de bal weg. Mercado probeert naar een medespeler te passen. Catardo is nu in balbezit. Catardo draait met de bal, schiet en ... Sekel bokst de bal weg. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roth rent richting de bal. Roth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - La Martina 7:0

85e minuut.
Sekel speelt de bal door. Bertone kopt de bal weg. Burguez speelt de bal door. Catardo rent richting de bal. Catardo schiet op doel. Sekel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - La Martina 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 33%, La Martina 67%.
tricoplayeros - La Martina 8:0