Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Salvajes BucaraManchester
ruuuu Tactiek normy
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 44
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Cortés kan de bal niet met de borst controleren. Cortés passt de bal in één keer door. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ... Barbe probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - BucaraManchester 0:1

12e minuut.
Stuttler passt de bal in één keer door. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés speelt de bal door. Rusu rent richting de bal. Rusu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Gardien de bal onder controle te krijgen. Rusu is nu in balbezit. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - BucaraManchester 0:2

36e minuut.
Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera passt de bal met de wreef. Biglieri rent richting de bal. Biglieri haalt uit met een fantastische trap. Bica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - BucaraManchester 1:2

37e minuut.
Sponga rent richting de bal. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy geeft de bal voor. Biglieri is nu in balbezit. Biglieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lewera rent richting de bal. Lewera geeft een lange en hoge pass. Romay controleert de bal met de borst. Biglieri rent richting de bal. Biglieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rivas rent richting de bal. Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga passt de bal in één keer door. Stuttler is nu in balbezit. Stuttler geeft de bal voor. Barbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Salvajes 54%, BucaraManchester 46%.
Osos Salvajes - BucaraManchester 1:2

47e minuut.
Rivas speelt de bal door. Furman met een sublieme pass. Sponga is nu in balbezit. Sponga geeft een lange en hoge pass. Biglieri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Osos Salvajes - BucaraManchester 2:2

55e minuut.
Lewera met de inworp. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga verovert de bal door een tackle van achteren. Sponga geeft een hoge lob. Biglieri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - BucaraManchester 3:2

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Stuttler de bal onder controle te krijgen. Lewera geeft een hoge lob. Oryszczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Biglieri de bal. Biglieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Oryszczak speelt de bal door. Biglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Biglieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Stuttler passt de bal in één keer door. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés passt de bal zonder na te denken. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Rusu kopt de bal weg. Cortés is nu in balbezit. Drăgoescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drăgoescu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Fizedean met een sublieme pass. Furman rent richting de bal. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman onderschept slim de pass. Furman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Oryszczak passt de bal zonder na te denken. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean passt de bal zonder na te denken. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Barbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Furman kopt de bal weg. Rivas rent richting de bal. Rivas passt de bal met de wreef. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ... Barbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Rusu passt de bal zonder na te denken. Pinilla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oryszczak. Oryszczak krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga verovert de bal door een tackle van achteren. Sponga passt de bal met de wreef. Biglieri is nu in balbezit. Biglieri schiet op doel. Bica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Salvajes 54%, BucaraManchester 46%.
Osos Salvajes - BucaraManchester 3:2