Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torrentes CD Zionshampton
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Camelo geeft de bal voor. Rangel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muriel de bal onder controle te krijgen. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda schiet op doel. Oliveros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriel onderschept slim de pass. Muriel passt de bal met de wreef. Cepeda rent richting de bal. Cepeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle verovert de bal door een tackle van achteren. de la Calle met een sublieme pass. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Manrique rent richting de bal. Rangel rent richting de bal. Rangel passt de bal zonder na te denken. Muriel rent richting de bal. Muriel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrentes CD 49%, Zionshampton 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torrentes CD - Zionshampton 0:0

55e minuut.
de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepeda passt de bal zonder na te denken. Muriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriel schiet op doel. Oliveros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrentes CD - Zionshampton 1:0

59e minuut.
Henríquez kopt de bal weg. Rangel geeft de bal voor. Pastor rent richting de bal. Muriel verovert de bal door een tackle van achteren. Muriel schiet op doel. Oliveros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriel schiet op doel. Oliveros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrentes CD - Zionshampton 2:0

61e minuut.
Atuesta rent richting de bal. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuesta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manrique wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Klungelig pakt Pardo de bal. Pardo geeft de bal voor. Klungelig pakt Armero de bal. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oliveros met een harde bal richting middenveld. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza verovert de bal door een tackle van achteren. Pedraza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrentes CD - Zionshampton 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrentes CD 40%, Zionshampton 60%.
Torrentes CD - Zionshampton 2:1