Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNAC F.C. Goleo FC
ACERO Tactiek Perú
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 61
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 66.4
average Schieten incredible
average Passen outstanding
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba passt de bal met de wreef. Ferrari rent richting de bal. Radin verovert de bal door een tackle van achteren. Radin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech geeft een hoge lob. Saini controleert de bal met de borst. Saini geeft een lange en hoge pass. Cheba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saini neemt de hoekschop. Pośpiech kopt de bal weg. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Chenggui verovert de bal door een tackle van achteren. Čaks wilt de vrije trap nemen. Bustamante kopt de bal weg. Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech geeft een hoge lob. Radin maakt een snoekduik en kopt de bal. Barrantes bokst de bal weg. Radin rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saini zal de hoekschop nemen. Cheba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:1

11e minuut.
Chenggui met een sublieme pass. Čaks bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaks passt de bal in één keer door. Cheba rent richting de bal. Cheba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:2

12e minuut.
Barreto probeert naar een medespeler te passen. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba verovert de bal door een tackle van achteren. Cheba haalt uit met een fantastische trap. Barrantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Saini passt de bal in één keer door. Cheba is nu in balbezit. Cheba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Villarán de bal onder controle te krijgen. Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:3

19e minuut.
Kowal geeft een lange en hoge pass. Pośpiech kopt de bal weg. Cheba geeft de bal voor. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saini rent richting de bal. Saini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:4

21e minuut.
Čaks met een sublieme pass. Saini rent richting de bal. Saini geeft een hoge lob. Cheba rent richting de bal. Cheba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Saini bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saini neemt de hoekschop. Cheba springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Klungelig pakt Cheba de bal. Cheba geeft een lange en hoge pass. Saini bereikt de bal nog maar net als eerste. Saini geeft een hoge lob. Cheba krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Saini passt de bal met de wreef. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin speelt de bal door. Cheba is nu in balbezit. Cheba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Saini verovert de bal door een tackle van achteren. Saini geeft de bal voor. Cheba rent richting de bal. Cheba draait met de bal, schiet en ... Barrantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:5

32e minuut.
Pośpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Pośpiech geeft een hoge lob. Radin kopt de bal weg. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba haalt uit met een fantastische trap. Barrantes bokst de bal weg. Saini bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cheba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pośpiech kopt de bal weg. Mizia speelt de bal door. Klungelig pakt Saini de bal. Saini geeft een lange en hoge pass. Cheba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Saini geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chenggui de bal onder controle te krijgen. Cheba rent richting de bal. Cheba haalt uit met een fantastische trap. Barrantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:6

39e minuut.
Čaks bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaks probeert naar een medespeler te passen. Rojas is nu in balbezit. Radin verovert de bal door een tackle van achteren. Radin haalt uit met een fantastische trap. Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saini is nu in balbezit. Saini passt de bal zonder na te denken. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ... Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mizia kopt de bal weg. Klungelig pakt Radin de bal. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin onderschept slim de pass. Radin draait met de bal, schiet en ... Barrantes bokst de bal weg. Cheba rent richting de bal. Cheba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:7

43e minuut.
Radin rent richting de bal. Rojas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radin neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:8

43e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal zonder na te denken. Ferrari heeft problemen om de bal te vangen. Radin rent richting de bal. Radin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rojas heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cheba springt en kopt de bal. Villarán heeft problemen om de bal te vangen. Barrantes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNAC F.C. 83%, Goleo FC 17%.
UNAC F.C. - Goleo FC 0:8

47e minuut.
Čaks rent richting de bal. Čaks passt de bal zonder na te denken. Radin rent richting de bal. Radin schiet op doel. Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:9

49e minuut.
Inworp. Pośpiech met de inworp. Cheba rent richting de bal. Cheba draait met de bal, schiet en ... Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:10

52e minuut.
Chenggui is nu in balbezit. Saini verovert de bal door een tackle van achteren. Saini probeert naar een medespeler te passen. Cheba is nu in balbezit. Cheba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:11

58e minuut.
Pośpiech passt de bal met de wreef. Čaks met een sublieme pass. Saini is nu in balbezit. Saini geeft een hoge lob. Cheba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:12

60e minuut.
Saini rent richting de bal. Saini passt de bal zonder na te denken. Radin is nu in balbezit. Radin schiet op doel. Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mizia speelt de bal door. Saini bereikt de bal nog maar net als eerste. Saini passt de bal in één keer door. Radin is nu in balbezit. Radin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Barrantes probeert naar een medespeler te passen. Pośpiech rent richting de bal. Pośpiech passt de bal zonder na te denken. Cheba rent richting de bal. Cheba haalt uit met een fantastische trap. Barrantes bokst de bal weg. Radin is nu in balbezit. Radin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:13

69e minuut.
Saini probeert naar een medespeler te passen. Radin probeert naar een medespeler te passen. Čaks rent richting de bal. Čaks geeft de bal voor. Cheba springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:14

71e minuut.
Mizia kopt de bal weg. Radin is nu in balbezit. Rojas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Radin kan niet meer verder spelen. Iznaga komt het veld opgelopen. Mizia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cheba krijgt zijn hoofd ertegen. Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Saini bereikt de bal nog maar net als eerste. Saini passt de bal met de wreef. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:15

75e minuut.
Mizia is nu in balbezit. Mizia passt de bal met de wreef. Saini is nu in balbezit. Saini geeft een hoge lob. Cheba krijgt zijn hoofd ertegen. Barrantes bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pośpiech neemt de hoekschop. Saini kopt de bal weg. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cheba rent richting de bal. Cheba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:16

77e minuut.
Bauer rent richting de bal. Polok begaat een overtreding. Bauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bauer met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Cebolinha de bal. Chita bokst de bal weg.

79e minuut.
Saini bereikt de bal nog maar net als eerste. Saini geeft een hoge lob. Cheba kopt de bal weg. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saini geeft de bal voor. Cheba krijgt zijn hoofd ertegen. Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:17

81e minuut.
Saini bereikt de bal nog maar net als eerste. Saini heeft problemen om de bal te vangen. Saini geeft een hoge lob. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba haalt uit met een fantastische trap. Barrantes bokst de bal weg. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba draait met de bal, schiet en ... Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iznaga rent richting de bal. Iznaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Čaks is nu in balbezit. Čaks passt de bal zonder na te denken. Saini bereikt de bal nog maar net als eerste. Saini geeft een lange en hoge pass. Cheba krijgt zijn hoofd ertegen. Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iznaga rent richting de bal. Iznaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Chenggui is nu in balbezit. Saini onderschept slim de pass. Saini speelt de bal door. Iznaga heeft problemen om de bal te vangen. Iznaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:18

88e minuut.
Saini kopt de bal weg. Saini is nu in balbezit. Saini probeert naar een medespeler te passen. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga draait met de bal, schiet en ... Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Goleo FC 0:19

90e minuut.
Čaks met een sublieme pass. Saini is nu in balbezit. Saini passt de bal in één keer door. Iznaga rent richting de bal. Iznaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNAC F.C. 79%, Goleo FC 21%.
UNAC F.C. - Goleo FC 0:19