Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the kinG2 RIVER PLATE 22
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 27.7
weak Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Vincent rent richting de bal. Vincent geeft een hoge lob. Orlandini heeft problemen om de bal te vangen. Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini is nu in balbezit. Fradin rent richting de bal. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the kinG2 - RIVER PLATE 22 0:1

14e minuut.
Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo is nu in balbezit. Castillo speelt de bal door. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vincent is nu in balbezit. Vincent geeft een lange en hoge pass. Orlandini is nu in balbezit. Pintácsi onderschept slim de pass. Pintácsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vincent met een snelle inworp. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi met een sublieme pass. Nascimento rent richting de bal. Nascimento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the kinG2 - RIVER PLATE 22 0:2

30e minuut.
Castillo rent richting de bal. Liberti rent richting de bal. Castillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castillo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the kinG2 62%, RIVER PLATE 22 38%.
the kinG2 - RIVER PLATE 22 0:2

47e minuut.
Castillo met de inworp. Pintácsi kan de bal niet met de borst controleren. Alva begaat een overtreding. Alva krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Haoming rent richting de bal. Haoming geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ubillús de bal. Pintácsi is nu in balbezit. Pintácsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the kinG2 - RIVER PLATE 22 0:3

63e minuut.
Haoming rent richting de bal. Haoming geeft de bal voor. Togubu is nu in balbezit. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Haoming heeft problemen om de bal te vangen. Haoming probeert naar een medespeler te passen. Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Velarde heeft problemen om de bal te vangen. Haoming bereikt de bal nog maar net als eerste. Haoming passt de bal zonder na te denken. Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Inworp. Alva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerra is nu in balbezit. Pintácsi onderschept slim de pass. Pintácsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the kinG2 - RIVER PLATE 22 0:4

87e minuut.
Rojas probeert de bal met de borst te controleren. Rojas geeft een lange en hoge pass. Daar is Velarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento schiet op doel. Diez Canseco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
the kinG2 - RIVER PLATE 22 0:5

90e minuut.
Rojas kopt de bal weg. Togubu controleert de bal met de borst. Pintácsi is nu in balbezit. Pintácsi haalt uit met een fantastische trap. Diez Canseco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the kinG2 - RIVER PLATE 22 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the kinG2 82%, RIVER PLATE 22 18%.
the kinG2 - RIVER PLATE 22 0:6