Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNIVERSITARIOS FC PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ*
elegante Tactiek Barbossa
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 54.8
formidable Schieten very good
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Polczyk verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Osada zal de hoekschop nemen. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 1:0

10e minuut.
Croitoru rent richting de bal. Croitoru geeft een hoge lob. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ... Lubszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Montaño kopt de bal weg. Gaitán is nu in balbezit. Wilczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wilczak krijgt een gele kaart. Gaitán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montaño zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UNIVERSITARIOS FC - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 1:1

26e minuut.
Osada met een snelle inworp. Polczyk geeft de bal voor. Macedo geeft een hoge lob. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jornet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Gaitán met een sublieme pass. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet begaat een overtreding. Macedo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo passt de bal in één keer door. Kwoka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Axundzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axundzadə schiet op doel. De bal raakt de paal. Jornet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Charikyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kwoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoka passt de bal met de wreef. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 31%, PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UNIVERSITARIOS FC - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 1:1

46e minuut.
Jańczyk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Kwoka de bal. Kwoka geeft een lange en hoge pass. Rendon is nu in balbezit. Polczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polczyk haalt uit met een fantastische trap. Jornet bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Macedo geeft de bal voor. Osada kopt de bal weg. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Na een snelle pass probeert Polczyk de bal onder controle te krijgen. Polczyk draait met de bal, schiet en ... Jornet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 2:1

56e minuut.
Charikyan probeert naar een medespeler te passen. Axundzadə is nu in balbezit. Lobato bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Axundzadə geeft de bal voor. Jornet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polczyk springt en kopt de bal. Jornet bokst de bal weg.

59e minuut.
Polczyk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cordone komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Calmet geeft een lange en hoge pass. Brauer verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malczyk zal de hoekschop nemen. Cordone maakt een snoekduik en kopt de bal. Lubszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sârgu met een sublieme pass. Kwoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoka passt de bal in één keer door. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Malczyk rent richting de bal. Sârgu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Podhrázský komt het veld opgelopen. Juskowiak komt het veld opgelopen. Van Praet komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Jańczyk passt de bal met de wreef. Lubszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Cordone is nu in balbezit. Cordone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UNIVERSITARIOS FC - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 2:2

79e minuut.
Sârgu onderschept slim de pass. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap. Jornet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 3:2

82e minuut.
Hajdamowicz onderschept slim de pass. Polczyk rent richting de bal. Hajdamowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lubszczyk wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Macedo passt de bal met de wreef. Van Praet bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Axundzadə geeft een hoge lob. Polczyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Van Praet kopt de bal weg. Osada met een sublieme pass. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 4:2

89e minuut.
Daar is Hajdamowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axundzadə is nu in balbezit. Podhrázský is nu in balbezit. Polczyk rent richting de bal. Polczyk schiet op doel. Jornet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 42%, PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 58%.
UNIVERSITARIOS FC - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 4:2