Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cusco F.C. Crema UNFV
532 Bandas Tactiek prueba4132
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
52.2 gemiddelde waardering 59
good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Biro-Biro is nu in balbezit. Biro-Biro passt de bal met de wreef. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Redondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Crema UNFV 0:1

8e minuut.
Falcón geeft een hoge lob. Daar is Biro-Biro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segura rent richting de bal. Biro-Biro verovert de bal door een tackle van achteren. Biro-Biro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Falcón met een sublieme pass. Arias is nu in balbezit. Arias passt de bal in één keer door. Arbulú rent richting de bal. Arbulú geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Paszkowski met een sublieme pass. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Veneziani onderschept slim de pass. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda passt de bal zonder na te denken. Coria rent richting de bal. Coria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Arias passt de bal met de wreef. Faltoso probeert naar een medespeler te passen. Borromeo met een sublieme pass. Arbulú rent richting de bal. Arbulú geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Preda rent richting de bal. Preda passt de bal in één keer door. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cusco F.C. - Crema UNFV 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cusco F.C. 59%, Crema UNFV 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cusco F.C. - Crema UNFV 1:1

53e minuut.
Paszkowski probeert naar een medespeler te passen. Arbulú bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbulú speelt de bal door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Cabrera onderschept slim de pass. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio geeft de bal voor. Preda rent richting de bal. Preda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso speelt de bal door. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap. Stolc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Crema UNFV 2:1

63e minuut.
Borromeo verovert de bal door een tackle van achteren. Borromeo geeft de bal voor. Biro-Biro rent richting de bal. Biro-Biro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Arbulú met de inworp. Falcón is nu in balbezit. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Fossali heeft problemen om de bal te vangen. Fossali geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Falcón met een sublieme pass. Arbulú met een sublieme pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Redondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cusco F.C. - Crema UNFV 2:2

71e minuut.
Paszkowski geeft de bal voor. Arbulú kopt de bal weg. Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Redondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Crema UNFV 2:3

73e minuut.
Coria passt de bal zonder na te denken. Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso geeft een lange en hoge pass. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud schiet op doel. Stolc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rubio onderschept slim de pass. Rubio geeft een hoge lob. Coria rent richting de bal. Coria geeft een hoge lob. Chalbaud maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cusco F.C. 50%, Crema UNFV 50%.
Cusco F.C. - Crema UNFV 2:3