Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc vicos Nacional de Lima
Normal Tactiek Nacional de Lima
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 32.9
good Schieten average
good Passen average
very good Verdedigen weak


4e minuut.
Carrasco trapt de bal weg. Varna kopt de bal weg. Klungelig pakt Zárate de bal. Chang rent richting de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício speelt de bal door. Zárate speelt de bal door. Chang rent richting de bal. Chang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Leibur is nu in balbezit. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate geeft een lange en hoge pass. Daar is Chang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Negreiros kopt de bal weg. Alegría heeft problemen om de bal te vangen. Zárate speelt de bal door. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - Nacional de Lima 1:0

14e minuut.
Chang is nu in balbezit. Zárate rent richting de bal. Zárate geeft een lange en hoge pass. Chang is nu in balbezit. Chang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Noszczak onderschept slim de pass. Noszczak met een sublieme pass. Zárate met een sublieme pass. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ... Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villegas met een snelle inworp. Noszczak speelt de bal door. Klungelig pakt Chang de bal. Chang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - Nacional de Lima 2:0

30e minuut.
Zárate rent richting de bal. Zárate passt de bal in één keer door. Silva geeft een hoge lob. Chang is nu in balbezit. Chang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc vicos 38%, Nacional de Lima 62%.
Fc vicos - Nacional de Lima 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Cuevas de bal. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate passt de bal in één keer door. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Noszczak speelt de bal door. Chang is nu in balbezit. Viscarra rent richting de bal. Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Chang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Chang de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap. Viscarra rent richting de bal. Chang rent richting de bal. Chang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Varna is nu in balbezit. Varna geeft de bal voor. Silva kan de bal niet met de borst controleren. Silva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - Nacional de Lima 3:0

65e minuut.
Minovski met een sublieme pass. Simplício speelt de bal door. Viscarra met een sublieme pass. Daar is Burcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Noszczak onderschept slim de pass. Noszczak speelt de bal door. Chang is nu in balbezit. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noszczak met een snelle inworp. Silva geeft de bal voor. Leibur rent richting de bal. Leibur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Negreiros kopt de bal weg. Inworp. Chiquinho met een snelle inworp. Dawkins rent richting de bal. Dawkins geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc vicos 27%, Nacional de Lima 73%.
Fc vicos - Nacional de Lima 3:0