Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.A.F.C United Horlans Afc
Edu Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 22.6
weak Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Ezoba heeft problemen om de bal te vangen. Ezoba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egbo met een snelle inworp. Nwachukwu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vasuleanu passt de bal in één keer door. Oruma rent richting de bal. Oruma passt de bal in één keer door. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ogungbure zal de hoekschop nemen. Smółko is nu in balbezit. Oruma rent richting de bal. Oruma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gona kopt de bal weg. Klungelig pakt Achebe de bal. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma draait met de bal, schiet en ... Babayaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N.A.F.C United - Horlans Afc 1:0

12e minuut.
Smółko met de inworp. Vasuleanu speelt de bal door. Achebe is nu in balbezit. Achebe haalt uit met een fantastische trap. Njoku probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ugbade rent richting de bal. Ugbade geeft een hoge lob. Njoku heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smółko zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Achebe rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Obinna rent richting de bal. Ogungbure verovert de bal door een tackle van achteren. Ogungbure passt de bal zonder na te denken. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe draait met de bal, schiet en ... Babayaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
N.A.F.C United - Horlans Afc 2:0

41e minuut.
Ugbade met de inworp. Ogungbure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogungbure geeft een lange en hoge pass. Achebe is nu in balbezit. Achebe schiet op doel. Babayaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.A.F.C United 31%, Horlans Afc 69%.
N.A.F.C United - Horlans Afc 2:0

46e minuut.
Udeze komt het veld opgelopen. Okereke komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sylvester kopt de bal weg. Vasuleanu met een sublieme pass. Smółko rent richting de bal. Smółko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
N.A.F.C United - Horlans Afc 3:0

52e minuut.
Obinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogungbure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogungbure passt de bal zonder na te denken. Achebe rent richting de bal. Achebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.A.F.C United - Horlans Afc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.A.F.C United 35%, Horlans Afc 65%.
N.A.F.C United - Horlans Afc 4:0