Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bonaerenses Juniors Leinster Team
Normal Tactiek Fade
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 47.4
slecht Schieten solide
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Dale passt de bal met de wreef. Moloney is nu in balbezit. Moloney haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert MacDonald de bal onder controle te krijgen. Hewitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:1

4e minuut.
Smyth geeft de bal voor. Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney rent richting de bal. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Hewitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:2

6e minuut.
Moloney geeft een lange en hoge pass. Daar is Finnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McEneaney met een sublieme pass. Moloney is nu in balbezit. Moloney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hanrahan met de inworp. Southin bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney verovert de bal door een tackle van achteren. Moloney geeft een lange en hoge pass. McEneaney krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:3

8e minuut.
Hanrahan verovert de bal door een tackle van achteren. Hanrahan geeft een lange en hoge pass. Dale is nu in balbezit. Dale geeft de bal voor. Klungelig pakt Lawless de bal. Hewitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smyth geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dale kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:4

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smyth zal de hoekschop nemen. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Moloney geeft een hoge lob. McEneaney maakt een snoekduik en kopt de bal. Hewitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:5

16e minuut.
Dale passt de bal zonder na te denken. Moloney is nu in balbezit. Lawless legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moloney raakt geblesseerd tijdens het duel. Moloney kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hewitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:6

18e minuut.
Dale onderschept slim de pass. Dale passt de bal in één keer door. Daar is Moloney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moloney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:7

24e minuut.
Daar is Moloney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacDonald rent richting de bal. Moloney verovert de bal door een tackle van achteren. Moloney draait met de bal, schiet en ... Hewitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:8

27e minuut.
Daar is McEneaney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney onderschept slim de pass. Moloney rent richting de bal. Moloney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lawless trapt de bal weg. Dale kopt de bal weg. Moloney geeft een lange en hoge pass. McEneaney rent richting de bal. McEneaney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Moloney probeert naar een medespeler te passen. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney passt de bal in één keer door. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Hewitt bokst de bal weg.

32e minuut.
Parratt heeft problemen om de bal te vangen. Parratt geeft de bal voor. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney schiet op doel. Hewitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:9

33e minuut.
Grace speelt de bal door. Klungelig pakt Fisher de bal. Smyth rent richting de bal. Smyth draait met de bal, schiet en ... Hewitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Moloney passt de bal in één keer door. Moloney rent richting de bal. Moloney passt de bal in één keer door. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:10

40e minuut.
Dale speelt de bal door. Moloney is nu in balbezit. Moloney speelt de bal door. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless geeft een hoge lob. Dale speelt de bal door. Klungelig pakt McEneaney de bal. McEneaney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonaerenses Juniors 87%, Leinster Team 13%.
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:10

48e minuut.
Inworp. McEneaney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacDonald is nu in balbezit. Moloney onderschept slim de pass. Moloney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dale kopt de bal weg. Southin rent richting de bal. Moloney onderschept slim de pass. Moloney geeft een lange en hoge pass. Moloney springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Phelan geeft een hoge lob. Lawless heeft problemen om de bal te vangen. Moloney is nu in balbezit. Moloney draait met de bal, schiet en ... Hewitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:11

56e minuut.
McEneaney kopt de bal weg. Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale passt de bal in één keer door. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney draait met de bal, schiet en ... Hewitt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:12

59e minuut.
Southin geeft een hoge lob. Inworp. Moloney met de inworp. Smyth is nu in balbezit. Smyth draait met de bal, schiet en ... Hewitt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:13

61e minuut.
Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney geeft een hoge lob. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:14

61e minuut.
Daar is Grace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grace passt de bal zonder na te denken. Finnan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney verovert de bal door een tackle van achteren. McEneaney passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Marshall rent richting de bal. Dale probeert naar een medespeler te passen. Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney is nu in balbezit. Moloney schiet op doel. Hewitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Parratt probeert naar een medespeler te passen. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney passt de bal zonder na te denken. Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney schiet op doel. Hewitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:15

70e minuut.
Moloney passt de bal in één keer door. Dale speelt de bal door. McEneaney rent richting de bal. McEneaney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:16

72e minuut.
Phelan geeft de bal voor. Daar is Lawless, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:17

76e minuut.
Hewitt speelt de bal door. Moloney kopt de bal weg. Dale met een sublieme pass. McEneaney rent richting de bal. McEneaney draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Dale rent richting de bal. Dale probeert naar een medespeler te passen. McEneaney rent richting de bal. McEneaney draait met de bal, schiet en ... Hewitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Moloney met de inworp. Smyth rent richting de bal. Smyth geeft een lange en hoge pass. McEneaney rent richting de bal. McEneaney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dale is nu in balbezit. Dale passt de bal met de wreef. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Hewitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:18

85e minuut.
Smyth passt de bal met de wreef. Dale is nu in balbezit. Dale passt de bal in één keer door. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moloney rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:19

86e minuut.
Southin rent richting de bal. Southin passt de bal zonder na te denken. MacDonald is nu in balbezit. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Hewitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Marshall geeft de bal voor. Inworp. Dale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonaerenses Juniors 86%, Leinster Team 14%.
Bonaerenses Juniors - Leinster Team 0:19