Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunners PL Leinster Team
Normal Tactiek Fade
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.4 gemiddelde waardering 45.3
zwak Schieten goed
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Webb speelt de bal door. Dale is nu in balbezit. Dale met een sublieme pass. Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth schiet op doel. Gehry bokst de bal weg.

9e minuut.
McEneaney rent richting de bal. McLeod bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney onderschept slim de pass. McEneaney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Leinster Team 0:1

12e minuut.
Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale passt de bal zonder na te denken. Gehry met een sublieme pass. Dale kopt de bal weg. Moloney geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moloney rent richting de bal. Moloney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Leinster Team 0:2

15e minuut.
Dale passt de bal in één keer door. Finnan heeft problemen om de bal te vangen. Finnan geeft de bal voor. McEneaney is nu in balbezit. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moloney is nu in balbezit. Moloney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Leinster Team 0:3

25e minuut.
Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney passt de bal zonder na te denken. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney draait met de bal, schiet en ... McLeod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
McEneaney neemt de hoekschop. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Smyth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Leinster Team 0:4

28e minuut.
Daar is Finnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finnan geeft de bal voor. Smyth is nu in balbezit. Smyth haalt uit met een fantastische trap. Gehry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Smyth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moloney rent richting de bal. McLeod rent richting de bal. Moloney verovert de bal door een tackle van achteren. Moloney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Leinster Team 0:5

32e minuut.
Inworp. Moloney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dale geeft een lange en hoge pass. McEneaney heeft problemen om de bal te vangen. McEneaney schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Moloney rent richting de bal. Moloney geeft de bal voor. Daar is McLeod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wilde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilde passt de bal in één keer door. Moloney geeft de bal voor. McEneaney rent richting de bal. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Gehry bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Leinster Team 0:6

42e minuut.
Dale verovert de bal door een tackle van achteren. Dale geeft een hoge lob. Moloney kopt de bal weg. McEneaney rent richting de bal. McEneaney schiet op doel. Gehry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Smyth speelt de bal door. Moloney rent richting de bal. Yeats rent richting de bal. Moloney verovert de bal door een tackle van achteren. Moloney schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners PL 85%, Leinster Team 15%.
Gunners PL - Leinster Team 0:6

51e minuut.
Watters passt de bal met de wreef. Wilde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilde geeft een hoge lob. Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
McLeod met de inworp. McEneaney rent richting de bal. McEneaney met een sublieme pass. Smyth rent richting de bal. Smyth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moloney rent richting de bal. Moloney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gehry probeert naar een medespeler te passen. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney probeert naar een medespeler te passen. Moloney is nu in balbezit. Moloney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Parratt probeert naar een medespeler te passen. McEneaney rent richting de bal. Daar is McEneaney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McEneaney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Leinster Team 0:7

64e minuut.
Parratt geeft een lange en hoge pass. Yeats kopt de bal weg. Moloney probeert naar een medespeler te passen. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Gehry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Leinster Team 0:8

67e minuut.
Whyte passt de bal met de wreef. Moloney is nu in balbezit. Moloney speelt de bal door. Smyth rent richting de bal. Smyth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Smyth controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Yeats maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dale kopt de bal weg. Moloney geeft een hoge lob. Moloney krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Leinster Team 0:9

75e minuut.
McEneaney probeert de bal met de borst te controleren. McLeod is nu in balbezit. McEneaney verovert de bal door een tackle van achteren. McEneaney schiet op doel. Gehry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Leinster Team 0:10

77e minuut.
Daar is Moloney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moloney met een sublieme pass. McEneaney rent richting de bal. McEneaney draait met de bal, schiet en ... Gehry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Leinster Team 0:11

86e minuut.
Dale rent richting de bal. Dale speelt de bal door. Smyth rent richting de bal. Moloney rent richting de bal. Moloney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Schaunig is nu in balbezit. Finnan verovert de bal door een tackle van achteren. Webb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Finnan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Finnan kan niet meer verder spelen. Dillon komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Schaunig is nu in balbezit. Moloney onderschept slim de pass. Moloney geeft de bal voor. Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McLeod verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McEneaney geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McLeod heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners PL 85%, Leinster Team 15%.
Gunners PL - Leinster Team 0:11