Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steel Frogs Lime Rangers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Berrigan met een sublieme pass. Daar is Gemill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gemill passt de bal zonder na te denken. Haniotis is nu in balbezit. Haniotis schiet op doel. Colgan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Frogs - Lime Rangers 1:0

24e minuut.
Cassin is nu in balbezit. Amphlett is nu in balbezit. Berrigan rent richting de bal. Amphlett onderschept slim de pass. Amphlett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Roche controleert de bal met de borst. Roche geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bannon de bal. Yeats bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steel Frogs - Lime Rangers 1:1

31e minuut.
Amphlett verovert de bal door een tackle van achteren. Amphlett passt de bal zonder na te denken. Quinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeats verovert de bal door een tackle van achteren. Yeats draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gemill bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemill met een sublieme pass. Cassin is nu in balbezit. Haniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Haniotis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Frogs - Lime Rangers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Frogs 52%, Lime Rangers 48%.
Steel Frogs - Lime Rangers 2:1

67e minuut.
Darby heeft problemen om de bal te vangen. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh geeft een lange en hoge pass. Patton heeft problemen om de bal te vangen. Patton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Freeman rent richting de bal. Freeman geeft een lange en hoge pass. Meier geeft de bal voor. Patton rent richting de bal. Patton geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Cassin met de inworp. Roche is nu in balbezit. Daish maakt een afschuwelijke overtreding. Daish krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Frogs 54%, Lime Rangers 46%.
Steel Frogs - Lime Rangers 2:1