Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Braves Irish Thunder FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Duschl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roadknight de bal. Ballantine onderschept slim de pass. Ballantine schiet op doel. Estel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Braves - Irish Thunder FC 0:1

11e minuut.
McGlynn speelt de bal door. O`Gara bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Gara passt de bal in één keer door. Ballantine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballantine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Braves - Irish Thunder FC 0:2

15e minuut.
Estel met een harde bal richting middenveld. Teodoro rent richting de bal. Teodoro passt de bal in één keer door. Ballantine heeft problemen om de bal te vangen. Ballantine haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Pradhan rent richting de bal. Duschl verovert de bal door een tackle van achteren. Duschl speelt de bal door. Ballantine is nu in balbezit. Ballantine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Forsyth bereikt de bal nog maar net als eerste. McAree verovert de bal door een tackle van achteren. McAree geeft een hoge lob. Ballantine is nu in balbezit. Ballantine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Estel trapt de bal weg. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters speelt de bal door. Bruins is nu in balbezit. Bruins schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Waters rent richting de bal. Hawkins onderschept slim de pass. Hawkins speelt de bal door. Ballantine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballantine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Braves - Irish Thunder FC 0:3

36e minuut.
McKenna speelt de bal door. Bruins heeft problemen om de bal te vangen. Ballantine is nu in balbezit. Ballantine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Braves - Irish Thunder FC 0:4

37e minuut.
Klungelig pakt Bruins de bal. Ballantine rent richting de bal. Waters rent richting de bal. Ballantine verovert de bal door een tackle van achteren. Ballantine passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pradhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradhan geeft een hoge lob. Kennedy heeft problemen om de bal te vangen. McKenna is nu in balbezit. McKenna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Braves - Irish Thunder FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Braves 58%, Irish Thunder FC 42%.
FC Braves - Irish Thunder FC 1:4

55e minuut.
McKenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy begaat een overtreding. McKenna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bruins zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rigó probeert de bal aan de voet te houden. McKenna bereikt de bal nog maar net als eerste. McKenna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
O`Gara is nu in balbezit. O`Gara passt de bal in één keer door. Daar is McGlynn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballantine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballantine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
O`Gara rent richting de bal. O`Gara passt de bal zonder na te denken. Hagan rent richting de bal. Waters is nu in balbezit. Waters schiet op doel. Wickett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Braves 52%, Irish Thunder FC 48%.
FC Braves - Irish Thunder FC 1:4