Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esmeralda F.C. Stratfordshire United FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Sena met een sublieme pass. Zulu is nu in balbezit. Zulu passt de bal zonder na te denken. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rey geeft een lange en hoge pass. Pena kopt de bal weg. Zulu heeft problemen om de bal te vangen. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Paulista verovert de bal door een tackle van achteren. Paulista geeft de bal voor. Klungelig pakt Fortes de bal. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmeralda F.C. - Stratfordshire United FC 0:1

36e minuut.
Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey geeft een lange en hoge pass. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes rent richting de bal. Fortes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmeralda F.C. 55%, Stratfordshire United FC 45%.
Esmeralda F.C. - Stratfordshire United FC 0:1

47e minuut.
Gaspar rent richting de bal. Seixas is nu in balbezit. Fortes onderschept slim de pass. Fortes schiet op doel. Pirata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmeralda F.C. - Stratfordshire United FC 0:2

51e minuut.
Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey is nu in balbezit. Marcondes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcondes krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Marcondes speelt de bal door. Praxedes rent richting de bal. Pena maakt een afschuwelijke overtreding. Pena is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Marcondes passt de bal zonder na te denken. Vega is nu in balbezit. Vega passt de bal met de wreef. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fortes rent richting de bal. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes is nu in balbezit. Fortes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esmeralda F.C. - Stratfordshire United FC 0:3

81e minuut.
Piazza met de inworp. Fumagalli is nu in balbezit. Fumagalli speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmeralda F.C. 60%, Stratfordshire United FC 40%.
Esmeralda F.C. - Stratfordshire United FC 0:3