Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marido malvado Petrópolis
Normal Tactiek X2
56% Balbezit 44%
15% Spel op eigen helft 85%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 33.1
adequate Schieten average
average Passen average
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Lenczyk probeert naar een medespeler te passen. Mirosavljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munhoz rent richting de bal. Munhoz draait met de bal, schiet en ... Konopka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 1:0

8e minuut.
Garraio bereikt de bal nog maar net als eerste. Garraio met een sublieme pass. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz schiet op doel. Konopka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 2:0

8e minuut.
Lenczyk met een sublieme pass. Mirosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz onderschept slim de pass. Munhoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 3:0

12e minuut.
Garraio rent richting de bal. Garraio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mirosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuervo onderschept slim de pass. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Munhoz rent richting de bal. Munhoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 4:0

19e minuut.
Inworp. Kacprzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo geeft een hoge lob. Munhoz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garraio zal de hoekschop nemen. Cuervo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 5:0

24e minuut.
Inworp. Bania komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Daar is Cuervo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuervo geeft de bal voor. Klungelig pakt Kacprzak de bal. Munhoz rent richting de bal. Munhoz draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Bania probeert naar een medespeler te passen. Daar is Floricioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacprzak met een sublieme pass. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz haalt uit met een fantastische trap. Konopka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz rent richting de bal. Munhoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 6:0

43e minuut.
Garraio is nu in balbezit. Garraio speelt de bal door. Munhoz rent richting de bal. Munhoz haalt uit met een fantastische trap. Konopka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marido malvado 14%, Petrópolis 86%.
Marido malvado - Petrópolis 7:0

54e minuut.
Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak passt de bal in één keer door. Munhoz rent richting de bal. Munhoz schiet op doel. Konopka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 8:0

54e minuut.
Brożyna komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kacprzak heeft problemen om de bal te vangen. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Floricioiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Floricioiu kan niet meer verder spelen. Pušin komt het veld opgelopen. Mirosavljević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tęcza de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 8:1

64e minuut.
Letellier geeft een hoge lob. Tripoli kopt de bal weg. Munhoz is nu in balbezit. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Saviano komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Benzone geeft een hoge lob. Tripoli kopt de bal weg. Cuervo rent richting de bal. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 9:1

69e minuut.
Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda geeft de bal voor. Tripoli kopt de bal weg. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Glonek komt het veld opgelopen. Tapír komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tapír heeft problemen om de bal te vangen. Cuervo is nu in balbezit. Tapír is nu in balbezit. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Konopka bokst de bal weg. Tapír is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 10:1

73e minuut.
Mirosavljević onderschept slim de pass. Cuervo rent richting de bal. Tapír bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapír haalt uit met een fantastische trap. Konopka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 11:1

76e minuut.
Cuervo onderschept slim de pass. Cuervo speelt de bal door. Tapír rent richting de bal. Tapír draait met de bal, schiet en ... Konopka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 12:1

76e minuut.
Podbipięta komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Brusasco controleert de bal met de borst. Brusasco probeert naar een medespeler te passen. Mirosavljević probeert de bal aan de voet te houden. Tapír bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapír haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saviano neemt de hoekschop. Mirosavljević kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Glonek geeft een hoge lob. Tapír is nu in balbezit. Tapír draait met de bal, schiet en ... Konopka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 13:1

84e minuut.
Konopka trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Brusasco de bal. Brusasco met een sublieme pass. Tapír is nu in balbezit. Tapír schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tripoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripoli passt de bal zonder na te denken. Tapír rent richting de bal. Tapír schiet op doel. Konopka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Petrópolis 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marido malvado 17%, Petrópolis 83%.
Marido malvado - Petrópolis 14:1