Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CMX GOL LIVE Urutaí FC
Teste Tactiek 2024
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 46.6
adequate Schieten very good
weak Passen average
weak Verdedigen good


5e minuut.
Probierz kopt de bal weg. Garms is nu in balbezit. Dunga is nu in balbezit. Garms verovert de bal door een tackle van achteren. Garms haalt uit met een fantastische trap. Zlatkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Dambor controleert de bal met de borst. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela geeft een hoge lob. Tywralski is nu in balbezit. Tywralski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Binggeli speelt de bal door. Sputnik is nu in balbezit. Sputnik probeert naar een medespeler te passen. Garms bereikt de bal nog maar net als eerste. Garms haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CMX GOL LIVE - Urutaí FC 0:1

20e minuut.
Dambor is nu in balbezit. Dunga maakt een afschuwelijke overtreding. Dambor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garms zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dambor rent richting de bal. Dambor draait met de bal, schiet en ... Zlatkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CMX GOL LIVE - Urutaí FC 0:2

23e minuut.
Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sputnik passt de bal met de wreef. Garms is nu in balbezit. Garms schiet op doel. Candeloro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dambor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Binggeli de bal. Dunga is nu in balbezit. Binggeli verovert de bal door een tackle van achteren. Binggeli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Poeta is nu in balbezit. Poeta geeft een lange en hoge pass. Carabet kopt de bal weg. Dambor is nu in balbezit. Dambor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sputnik onderschept slim de pass. Sputnik passt de bal met de wreef. Garms heeft problemen om de bal te vangen. Garms haalt uit met een fantastische trap. Zlatkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CMX GOL LIVE - Urutaí FC 0:3

35e minuut.
Rolim rent richting de bal. Rolim passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ranaldi de bal. Dambor is nu in balbezit. Dambor schiet op doel. Zlatkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dambor neemt de hoekschop. Daar is Garms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sputnik rent richting de bal. Sputnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zlatkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Dambor passt de bal met de wreef. Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sputnik passt de bal zonder na te denken. Garms is nu in balbezit. Garms schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CMX GOL LIVE - Urutaí FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CMX GOL LIVE 66%, Urutaí FC 34%.
CMX GOL LIVE - Urutaí FC 0:4

46e minuut.
Queimado rent richting de bal. Binggeli verovert de bal door een tackle van achteren. Maestro probeert naar een medespeler te passen. Garms bereikt de bal nog maar net als eerste. Garms draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remanso komt het veld opgelopen. Blanc komt het veld opgelopen. Audissino komt het veld opgelopen. Sputnik met de inworp. Probierz rent richting de bal. Probierz geeft een lange en hoge pass. Dambor is nu in balbezit. Dambor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Probierz kopt de bal weg. Klungelig pakt Blanc de bal. Dunga is nu in balbezit. Blanc onderschept slim de pass. Blanc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sputnik passt de bal in één keer door. Binggeli is nu in balbezit. Binggeli passt de bal in één keer door. Blanc rent richting de bal. Blanc schiet op doel. Zlatkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dambor rent richting de bal. Dambor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CMX GOL LIVE - Urutaí FC 0:5

60e minuut.
Audissino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywralski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munzón. Munzón krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Varela rent richting de bal. Varela geeft een hoge lob. Sputnik probeert naar een medespeler te passen. Blanc rent richting de bal. Blanc schiet op doel. Zlatkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Klungelig pakt Dambor de bal. Dambor speelt de bal door. Blanc rent richting de bal. Blanc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CMX GOL LIVE - Urutaí FC 0:6

71e minuut.
Sputnik verovert de bal door een tackle van achteren. Sputnik schiet op doel. Rolim probeert de bal aan de voet te houden. Binggeli is nu in balbezit. Binggeli geeft de bal voor. Zlatkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blanc is nu in balbezit. Blanc schiet op doel. Zlatkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Maestro onderschept slim de pass. Probierz rent richting de bal. Probierz passt de bal met de wreef. Tywralski rent richting de bal. Tywralski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ranaldi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sputnik met de inworp. Probierz is nu in balbezit. Probierz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CMX GOL LIVE - Urutaí FC 0:7

87e minuut.
Dunga heeft problemen om de bal te vangen. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc geeft de bal voor. Sputnik rent richting de bal. Sputnik haalt uit met een fantastische trap. Zlatkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CMX GOL LIVE - Urutaí FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CMX GOL LIVE 59%, Urutaí FC 41%.
CMX GOL LIVE - Urutaí FC 0:8