Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: uberaba Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2900
uberaba Marvel FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen average


16e minuut.
Malzoni haalt uit met een fantastische trap. Sardinha kopt de bal weg. Klungelig pakt Paulista de bal. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Malzoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ramalho verovert de bal door een tackle van achteren. Dinamite is nu in balbezit. Ramalho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramalho krijgt een gele kaart. Dinamite raakt geblesseerd tijdens het duel. Alcântara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Malzoni is nu in balbezit. Malzoni haalt uit met een fantastische trap. Zanette bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
uberaba - Marvel FC 0:1

20e minuut.
Maizena met een snelle inworp. Paulista rent richting de bal. Met opzet legt Rabelo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rabelo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rabelo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Umuarama passt de bal met de wreef. Ramalho is nu in balbezit. Dinamite verovert de bal door een tackle van achteren. Umuarama onderschept slim de pass. Umuarama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uberaba 46%, Marvel FC 54%.
uberaba - Marvel FC 0:1

63e minuut.
Saraiva verovert de bal door een tackle van achteren. Saraiva passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ramalho de bal. Umuarama rent richting de bal. Umuarama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uberaba 44%, Marvel FC 56%.
uberaba - Marvel FC 0:1