Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voltaço FC CMX GOL LIVE
Mega-45 Tactiek Teste
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 35.6
very good Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Paquetá is nu in balbezit. Boa Morte onderschept slim de pass. Boa Morte geeft een hoge lob. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Zlatkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ranaldi onderschept slim de pass. Ranaldi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dunga de bal onder controle te krijgen. Amarante onderschept slim de pass. Amarante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ranaldi geeft een hoge lob. Inworp. Bechara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Medaglia geeft een lange en hoge pass. Zlatkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Amarante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Khoury is nu in balbezit. Khoury geeft de bal voor. Amarante is nu in balbezit. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Zlatkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kubitschek geeft een hoge lob. Inworp. Paquetá met de inworp. Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pitkäjärvi met een sublieme pass. Tywralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tywralski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
Galhardo kopt de bal weg. Santiago rent richting de bal. Santiago passt de bal zonder na te denken. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury haalt uit met een fantastische trap. Zlatkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Queimado rent richting de bal. Santiago onderschept slim de pass. Santiago passt de bal in één keer door. Daar is Amarante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante schiet op doel. Zlatkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paquetá met een snelle inworp. Bechara geeft een lange en hoge pass. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Khoury verovert de bal door een tackle van achteren. Khoury met een sublieme pass. Santiago rent richting de bal. Santiago geeft een lange en hoge pass. Amarante maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Medaglia rent richting de bal. Medaglia passt de bal zonder na te denken. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - CMX GOL LIVE 1:0

38e minuut.
Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte passt de bal met de wreef. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - CMX GOL LIVE 2:0

40e minuut.
Poeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Poeta speelt de bal door. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante schiet op doel. Rolim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ranaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranaldi geeft een hoge lob. Inworp. Medaglia met een snelle inworp. Boa Morte geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço FC 32%, CMX GOL LIVE 68%.
Voltaço FC - CMX GOL LIVE 2:0

47e minuut.
Tywralski kopt de bal weg. Daar is Khoury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunga begaat een overtreding. Dunga krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Amarante kopt de bal weg. Dunga rent richting de bal. Dunga passt de bal zonder na te denken. Santiago is nu in balbezit. Santiago geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte geeft een lange en hoge pass. Daar is Queimado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bechara speelt de bal door. Kubitschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubitschek geeft een hoge lob. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Paquetá de bal. Boa Morte speelt de bal door. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago speelt de bal door. Rolim is nu in balbezit. Amarante verovert de bal door een tackle van achteren. Amarante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço FC 40%, CMX GOL LIVE 60%.
Voltaço FC - CMX GOL LIVE 2:0