Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Passos De Cali F.C MANAGERON
532 b Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 19
adequate Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakó bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villa. Bakó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serwach komt bij de bal en schiet. Sotero bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Inworp. Malinowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rúbio is nu in balbezit. Vielba verovert de bal door een tackle van achteren. Vielba geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Lima is nu in balbezit. Vielba onderschept slim de pass. Vielba geeft een lange en hoge pass. Bakó rent richting de bal. Bakó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Bakó passt de bal zonder na te denken. Vielba geeft de bal voor. Villa kopt de bal weg. Serwach rent richting de bal. Serwach draait met de bal, schiet en ... Sotero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rúbio geeft een hoge lob. Villalba probeert naar een medespeler te passen. Bakó kopt de bal weg. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel. Sotero bokst de bal weg.

34e minuut.
Escobar kan de bal niet met de borst controleren. Serwach is nu in balbezit. Serwach passt de bal zonder na te denken. Escobar rent richting de bal. Escobar draait met de bal, schiet en ... Sotero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Daar is Ağamalıyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serwach rent richting de bal. Bakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakó schiet op doel. Vanzolini probeert de bal aan de voet te houden. Sotero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Passos De Cali F.C - MANAGERON 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Passos De Cali F.C 34%, MANAGERON 66%.
Passos De Cali F.C - MANAGERON 1:0

54e minuut.
Serwach passt de bal in één keer door. Vanzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwach speelt de bal door. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Uggla rent richting de bal. Uggla geeft een lange en hoge pass. Galvão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel. Sotero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Galvão ... Strafschop! Escobar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bakó zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sotero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Passos De Cali F.C - MANAGERON 2:0

60e minuut.
Daar is Ragi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Ağamalıyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serwach geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Passos De Cali F.C - MANAGERON 3:0

62e minuut.
Riberos probeert naar een medespeler te passen. Escobar is nu in balbezit. Galvão bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwach onderschept slim de pass. Serwach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Passos De Cali F.C - MANAGERON 4:0

67e minuut.
Uggla is nu in balbezit. Ağamalıyev rent richting de bal. Uggla probeert naar een medespeler te passen. Bakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakó geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Pavon komt het veld opgelopen. Schipper komt het veld opgelopen. Däubler komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Vanzolini rent richting de bal. Schipper onderschept slim de pass. Schipper geeft een hoge lob. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Passos De Cali F.C - MANAGERON 5:0

80e minuut.
Däubler is nu in balbezit. Däubler geeft de bal voor. Serwach heeft problemen om de bal te vangen. Schipper is nu in balbezit. Schipper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Passos De Cali F.C 30%, MANAGERON 70%.
Passos De Cali F.C - MANAGERON 5:0