Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.F.Bets Timão - FCG
Nova Temporada Tactiek 4-2-2-A-1
51% Balbezit 49%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten formidable
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Raj geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fappani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lercher geeft de bal voor. Brenninkmeijer probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Jaagumets speelt de bal door. Yakut is nu in balbezit. Yakut passt de bal met de wreef. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Timão - FCG 0:1

12e minuut.
Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fappani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zancu raakt geblesseerd tijdens het duel. Zancu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uchyła maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lercher met een sublieme pass. Tassari rent richting de bal. Tassari speelt de bal door. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap. Ndondé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Li passt de bal in één keer door. Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vigário zijn tegenspeler op de grond. Vigário krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Vigário probeert naar een medespeler te passen. Brenninkmeijer rent richting de bal. Coenen maakt een afschuwelijke overtreding. Brenninkmeijer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lercher wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lercher is nu in balbezit. Lercher speelt de bal door. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Coenen kopt de bal weg. Fappani is nu in balbezit. Nunes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nunes krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Uchyła speelt de bal door. Ramaglia heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tassari. Tassari krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Jaagumets geeft een lange en hoge pass. Yakut kopt de bal weg. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... Ndondé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Timão - FCG 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 73%, Timão - FCG 27%.
A.F.Bets - Timão - FCG 0:2

48e minuut.
Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Coenen is nu in balbezit. Brenninkmeijer verovert de bal door een tackle van achteren. Brenninkmeijer schiet op doel. Ndondé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tassari rent richting de bal. Tassari passt de bal met de wreef. Fappani probeert naar een medespeler te passen. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tassari geeft de bal voor. Lercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... Ndondé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Timão - FCG 0:3

71e minuut.
Jaagumets speelt de bal door. Yakut is nu in balbezit. Yakut passt de bal met de wreef. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fappani rent richting de bal. Lercher geeft een hoge lob. Daar is Kiepura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Vigário geeft een lange en hoge pass. Yakut rent richting de bal. Yakut geeft de bal voor. Lercher is nu in balbezit. Lercher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 79%, Timão - FCG 21%.
A.F.Bets - Timão - FCG 0:3