Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Spinoza Pinheiros PR
Normal Tactiek PPR1
32% Balbezit 68%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 39
poor Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Rolha passt de bal met de wreef. Sebastián Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastián Nadal Martorell met een sublieme pass. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik haalt uit met een fantastische trap. Negreiros bokst de bal weg. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spinoza - Pinheiros PR 0:1

3e minuut.
Possobom met een sublieme pass. Bittencourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom is nu in balbezit. Possobom draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Konkol heeft problemen om de bal te vangen. Konkol geeft een hoge lob. Remelexo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha onderschept slim de pass. Rolha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Negreiros met een harde bal richting middenveld. Sebastián Nadal Martorell kopt de bal weg. Rolha kan de bal niet met de borst controleren. Rolha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spinoza - Pinheiros PR 0:2

14e minuut.
Sebastián Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastián Nadal Martorell geeft een lange en hoge pass. Remelexo probeert de bal aan de voet te houden. Chałupnik is nu in balbezit. Chałupnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chałupnik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ratatá. Chałupnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chałupnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferraz kan de bal niet met de borst controleren. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Xavier kopt de bal weg. Baillon is nu in balbezit. Baillon geeft een hoge lob. Konkol kopt de bal weg. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Konkol kopt de bal weg. Daar is Sena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałupnik is nu in balbezit. Chałupnik draait met de bal, schiet en ... Negreiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Negreiros met een harde bal richting middenveld. Dobrea kopt de bal weg. Klungelig pakt Konkol de bal. Konkol geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dobrea met een sublieme pass. Sebastián Nadal Martorell probeert naar een medespeler te passen. Chałupnik is nu in balbezit. Chałupnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spinoza - Pinheiros PR 0:3

43e minuut.
Dobrea kopt de bal weg. Chałupnik rent richting de bal. Ratatá rent richting de bal. Chałupnik onderschept slim de pass. Chałupnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spinoza 78%, Pinheiros PR 22%.
Olympique Spinoza - Pinheiros PR 0:3

47e minuut.
Chałupnik rent richting de bal. Chałupnik passt de bal met de wreef. Rolha rent richting de bal. Rolha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Remelexo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Konkol geeft de bal voor. Ratatá probeert naar een medespeler te passen. Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Chałupnik rent richting de bal. Chałupnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Chałupnik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dobrea de bal. Dobrea passt de bal met de wreef. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Berlinger rent richting de bal. Konkol probeert naar een medespeler te passen. Rolha met een sublieme pass. Chałupnik is nu in balbezit. Chałupnik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ferraz kopt de bal weg. Sebastián Nadal Martorell controleert de bal met de borst. Sebastián Nadal Martorell met een sublieme pass. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Negreiros trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebastián Nadal Martorell met een snelle inworp. Klungelig pakt Dobrea de bal. Dobrea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sebastián Nadal Martorell geeft de bal voor. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik verovert de bal door een tackle van achteren. Chałupnik haalt uit met een fantastische trap. Negreiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spinoza - Pinheiros PR 0:4

75e minuut.
Bittencourt passt de bal met de wreef. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik onderschept slim de pass. Chałupnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spinoza - Pinheiros PR 0:5

77e minuut.
Konkol passt de bal met de wreef. Daar is Chałupnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałupnik speelt de bal door. Klungelig pakt Rolha de bal. Rolha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spinoza - Pinheiros PR 0:6

82e minuut.
Neagoe verovert de bal door een tackle van achteren. Neagoe speelt de bal door. Dobrea met een sublieme pass. Daar is Rolha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Passarela rent richting de bal. Passarela passt de bal in één keer door. Chałupnik rent richting de bal. Chałupnik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ratatá de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spinoza 78%, Pinheiros PR 22%.
Olympique Spinoza - Pinheiros PR 0:6