Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.05
  • Stadion: ArtBen Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2747
ArtBen Olympique Spinoza
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Negreiros probeert naar een medespeler te passen. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente passt de bal in één keer door. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Dicá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicá schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Passarela heeft problemen om de bal te vangen. Picanha is nu in balbezit. Picanha probeert naar een medespeler te passen. Dicá rent richting de bal. Dicá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Passarela geeft een hoge lob. Inworp. Ambrosio met een snelle inworp. Picanha is nu in balbezit. Picanha schiet op doel. Negreiros bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Olympique Spinoza 1:0

19e minuut.
Sena rent richting de bal. Picanha rent richting de bal. Picanha met een sublieme pass. Dicá rent richting de bal. Dicá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ratatá heeft problemen om de bal te vangen. Dicá rent richting de bal. Remelexo begaat een overtreding. Remelexo krijgt een gele kaart. Dicá raakt geblesseerd tijdens het duel. Picanha wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Picanha met een sublieme pass. Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Remelexo ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Remelexo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dicá raakt geblesseerd tijdens het duel. Picanha kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Negreiros bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Olympique Spinoza 2:0

44e minuut.
Ratatá geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Picanha schiet op doel. Negreiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArtBen 39%, Olympique Spinoza 61%.
ArtBen - Olympique Spinoza 2:0

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Acerola niet meer kan verder spelen. Gonzaga komt het veld opgelopen. Negreiros trapt de bal weg van het doel. Ambrosio kopt de bal weg. Picanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Picanha draait met de bal, schiet en ... Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Olympique Spinoza 3:0

73e minuut.
Ratatá geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambrosio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picanha rent richting de bal. Picanha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ratatá geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marin met een snelle inworp. Picanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Picanha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Simão speelt de bal door. Oponente is nu in balbezit. Bittencourt begaat een overtreding. Oponente raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArtBen 39%, Olympique Spinoza 61%.
ArtBen - Olympique Spinoza 3:0