Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinheiros PR Todos os Santos
PPR1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.3 gemiddelde waardering 22.3
very good Schieten poor
adequate Passen average
average Verdedigen weak


5e minuut.
Inworp. Cabral met een snelle inworp. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Borges rent richting de bal. Borges geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dobrea met een sublieme pass. Konkol is nu in balbezit. Konkol speelt de bal door. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dobrea kopt de bal weg. Klungelig pakt Chałupnik de bal. Chałupnik draait met de bal, schiet en ... Alvarado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Milik geeft de bal voor. Sebastián Nadal Martorell rent richting de bal. Sebastián Nadal Martorell geeft de bal voor. Milik is nu in balbezit. Milik geeft een hoge lob. Mutlu bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Pipoca de bal. Konkol rent richting de bal. Konkol passt de bal met de wreef. Chałupnik rent richting de bal. Chałupnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Todos os Santos 1:0

38e minuut.
Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Chałupnik is nu in balbezit. Chałupnik passt de bal zonder na te denken. Rolha is nu in balbezit. Rolha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Simplício geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konkol met een snelle inworp. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ciemski probeert naar een medespeler te passen. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chałupnik. Chałupnik krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Dobrea is nu in balbezit. Dobrea passt de bal zonder na te denken. Konkol met een sublieme pass. Chałupnik is nu in balbezit. Chałupnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Todos os Santos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 30%, Todos os Santos 70%.
Pinheiros PR - Todos os Santos 2:0

47e minuut.
Sebastián Nadal Martorell passt de bal met de wreef. Chałupnik heeft problemen om de bal te vangen. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik onderschept slim de pass. Chałupnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Borges is nu in balbezit. Berlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinger geeft een hoge lob. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik schiet op doel. Mutlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Konkol met een sublieme pass. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik passt de bal met de wreef. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Todos os Santos 3:0

72e minuut.
Rolha met een sublieme pass. Görner rent richting de bal. Konkol verovert de bal door een tackle van achteren. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiros PR - Todos os Santos 4:0

79e minuut.
Sebastián Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastián Nadal Martorell geeft een hoge lob. Vilkknābis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiros PR 34%, Todos os Santos 66%.
Pinheiros PR - Todos os Santos 4:0