Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Mystery Sodoma e Gomorra
Normal Tactiek Guerra
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 45.5
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
de Breij verovert de bal door een tackle van achteren. de Breij speelt de bal door. Cavallini is nu in balbezit. Carpitella onderschept slim de pass. Carpitella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:1

1e minuut.
Toti met een sublieme pass. Klungelig pakt Pedrosa de bal. Carpitella verovert de bal door een tackle van achteren. Carpitella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:2

6e minuut.
Sergipano geeft een hoge lob. Topos kopt de bal weg. Carpitella is nu in balbezit. Osgood is nu in balbezit. Osgood haalt uit met een fantastische trap. Paal! Topos rent richting de bal. Topos draait met de bal, schiet en ... Valadão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:3

8e minuut.
Tuğracıbaşı passt de bal in één keer door. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos passt de bal in één keer door. Carpitella rent richting de bal. Carpitella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Szathmári geeft een hoge lob. Pedrosa probeert de bal aan de voet te houden. Carpitella bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpitella haalt uit met een fantastische trap. Valadão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:4

15e minuut.
Pacaembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpitella onderschept slim de pass. Carpitella passt de bal met de wreef. Topos is nu in balbezit. Topos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:5

16e minuut.
Cepeda passt de bal met de wreef. Osgood is nu in balbezit. Osgood passt de bal in één keer door. Carpitella bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpitella geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Paulista geeft de bal voor. Szathmári probeert de bal met de borst te controleren. Szathmári met een sublieme pass. Daar is Topos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Carpitella is nu in balbezit. Carpitella draait met de bal, schiet en ... Perneta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osgood bereikt de bal nog maar net als eerste. Osgood schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Paulista is nu in balbezit. Paulista passt de bal in één keer door. Osgood probeert naar een medespeler te passen. Carpitella is nu in balbezit. Carpitella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Carpitella met een sublieme pass. Klungelig pakt Maranhão de bal. Topos is nu in balbezit. Topos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pacaembu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos onderschept slim de pass. Topos geeft een hoge lob. Carpitella bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpitella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:6

31e minuut.
Szathmári speelt de bal door. Tuğracıbaşı controleert de bal met de borst. Tuğracıbaşı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Topos de bal. de Breij geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı met een sublieme pass. Sergipano rent richting de bal. de Breij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Breij geeft een hoge lob. Paal! Valadão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pacaembu probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carpitella is nu in balbezit. Carpitella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Mystery 83%, Sodoma e Gomorra 17%.
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:7

48e minuut.
Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano passt de bal met de wreef. Topos met een sublieme pass. Carpitella rent richting de bal. Carpitella haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Molski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
de Breij passt de bal in één keer door. Molski rent richting de bal. Molski probeert naar een medespeler te passen. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos haalt uit met een fantastische trap. Valadão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Osgood heeft problemen om de bal te vangen. Osgood passt de bal zonder na te denken. Topos is nu in balbezit. Topos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:8

62e minuut.
Doeltrap. Arnott komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Arnott probeert naar een medespeler te passen. Osgood rent richting de bal. Osgood passt de bal zonder na te denken. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:9

64e minuut.
Maranhão heeft problemen om de bal te vangen. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osgood de bal. Osgood schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valadão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:10

68e minuut.
Pacaembu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuğracıbaşı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topos rent richting de bal. Topos geeft een hoge lob. Valadão bokst de bal weg.

72e minuut.
Arnott met de inworp. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski geeft de bal voor. Daar is Topos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tuğracıbaşı onderschept slim de pass. Tuğracıbaşı geeft de bal voor. Arnott kopt de bal weg. Topos kan de bal niet met de borst controleren. Topos geeft een lange en hoge pass. Valadão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Osgood is nu in balbezit. Osgood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:11

78e minuut.
Topos geeft de bal voor. Osgood met een sublieme pass. Klungelig pakt de Breij de bal. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski geeft een hoge lob. Valadão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Topos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:12

89e minuut.
Perneta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Molski met de inworp. Osgood geeft een lange en hoge pass. Topos krijgt zijn hoofd ertegen. Valadão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Mystery 85%, Sodoma e Gomorra 15%.
Real Mystery - Sodoma e Gomorra 0:12