Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marajoara F C IRAJÁ ESPORTE CLUBE
Palmeiras30 Tactiek &&&
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
49.7 gemiddelde waardering 52.3
very good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Pruna verovert de bal door een tackle van achteren. Opat rent richting de bal. Opat passt de bal met de wreef. Ljubović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ljubović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Marajoara F C - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 1:0

6e minuut.
Mairena met een sublieme pass. Opat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Policht. Policht krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Guglielmetti verovert de bal door een tackle van achteren. Quinque bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinque geeft de bal voor. Dziekanowski rent richting de bal. Dziekanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bystranowski rent richting de bal. Bystranowski geeft de bal voor. Ljubović is nu in balbezit. Ljubović schiet op doel. Bantić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marajoara F C - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 2:0

17e minuut.
Policht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bystranowski rent richting de bal. Grønlund verovert de bal door een tackle van achteren. Grønlund geeft een lange en hoge pass. Pruna onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ljubović is nu in balbezit. Quinque verovert de bal door een tackle van achteren. Quinque geeft een hoge lob. Dziekanowski rent richting de bal. Dziekanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Chłodek speelt de bal door. Grønlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønlund passt de bal met de wreef. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin haalt uit met een fantastische trap. Ceuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Opat onderschept slim de pass. Mairena is nu in balbezit. Opat rent richting de bal. Opat haalt uit met een fantastische trap. Bantić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marajoara F C - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:0

28e minuut.
Quinque probeert naar een medespeler te passen. Mairena rent richting de bal. Opat rent richting de bal. Ljubović is nu in balbezit. Ljubović schiet op doel. Bantić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Opat rent richting de bal. Opat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grønlund met de inworp. Chłodek is nu in balbezit. Chłodek geeft een hoge lob. Dziekanowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Chłodek speelt de bal door. Larkin rent richting de bal. Larkin passt de bal zonder na te denken. Grønlund rent richting de bal. Grønlund schiet op doel. Ceuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Van Gijseghem geeft een lange en hoge pass. Larkin kopt de bal weg. Mairena rent richting de bal. Dziekanowski rent richting de bal. Dziekanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mairena probeert naar een medespeler te passen. Ljubović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Policht. Policht krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marajoara F C 60%, IRAJÁ ESPORTE CLUBE 40%.
Marajoara F C - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:0

67e minuut.
Larkin is nu in balbezit. Stono onderschept slim de pass. Chłodek rent richting de bal. Chłodek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marajoara F C - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:1

68e minuut.
Zawidowski komt het veld opgelopen. Bekaert komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Trümpler komt het veld opgelopen. Nikody komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Woźny komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Formela kopt de bal weg. Pontes heeft problemen om de bal te vangen. Zawidowski geeft een hoge lob. Ljubović is nu in balbezit. Ljubović haalt uit met een fantastische trap. Bantić bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verkoppen komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bystranowski is nu in balbezit. Bystranowski passt de bal zonder na te denken. Mairena probeert naar een medespeler te passen. Opat is nu in balbezit. Opat haalt uit met een fantastische trap. Bantić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marajoara F C 45%, IRAJÁ ESPORTE CLUBE 55%.
Marajoara F C - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:1